Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Omezení už netrápí řidiče při výjezdu z Budějc na Písek. Ale na Krumlov je to teď horor

Zatímco řidiči, kteří míří z Českých Budějovic na Český Krumlov nyní doslova trpí a nabírají zpoždění v řádu desítek minut, ulevilo se těm, kteří jezdí na opačnou stranu z krajského města, a to na Písek. Tam dopravní omezení skončila.

Silnice u Globusu na výpadovce z Českých Budějovic na Písek dostala nový kabát, práce a tudíž i dopravní omezení skončily. Ale hodně pevné nervy musí mít řidiči, kteří cestují z Českých Budějovic na Český Krumlov. Kvůli frézování vozovky se tam dá projet jen jedním pruhem, v němž je provoz řízen kyvadlově. Práce tam potvrají až do 29. června.

„Většina řidičů se to snaží objet směrem na Římov, proto byla včera pěkně ucpaná i Lidická v Českých Budějovicích. Stál jsem v koloně u soudu a všiml jsem si krásné slečny, která šla ve směru na Lidickou. Byla už pěšky skoro u Samsonu, když jsem ji znovu míjel. Trpěl při cestě domů, měl jsem ještě v plánu další cestu, ale tu jsem prostě vzdal. Je to šílené teď projet městem. A to prý nás čekají další jobovky v podobě oprav silnic," řekl Martin Hulec z Českých Budějovic.  


Kolony se tvoří na silnici z Českých Budějovic ve směru na Český Krumlov. A to i v opačném směru. Provoz tam výrazně komplikuje frézování vozovky.

Štítky silnice, omezení, provoz, oprava, České Budějovice, Český Krumlov, Písek, Globus, City of New York

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Omezení už netrápí řidiče při výjezdu z Budějc na Písek. Ale na Krumlov je to teď horor  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.