Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladý řidič narazil do stromu. Ve vážném stavu byl převezen do budějcké nemocnice

Ve vážném stavu s těžkým zraněním skončil v nemocnici mladík, který dnes, v neděli 28. května, dopoledne havaroval na silnici mezi obcemi Lhotice a Kolný na Českobudějovicku. Narazil tam do stromu.

K vážné dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Lhotice a Kolný vyjížděly všechny složky Integrovaného záchranného systému krátce po půl desáté hodině dopolední dnes, v neděli 28. května. Z dosud neznámé příčiny zde mladý řidič osobního automobilu tovární značky Mercedes vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Mladík zůstal v havarovaném autě zaklíněn, museli ho vyprošťovat profesionální hasiči, kteří ho poté předali do péče Zdravotnické záchranné služby. Ta jej transportovala ve vážném stavu na traumacentrum českobudějovické nemocnice.

„Průběh a přesná příčina nehody jsou předmětem dalšího šetření českobudějovických dopravních policistů. Silnice v místě nehody byla uzavřena, následně byla doprava řízena kyvadlově. Plný provoz byl obnoven až krátce před polednem," upřesnil informace policejní mluvčí Miroslav Doubek s tím, že hmotná škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na osmdesát tisíc korun.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, řidič, strom, hasič, policie, Lhotice, okres České Budějovice, Mercedes-Benz, Nemocnice České Budějovice, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič narazil do stromu. Ve vážném stavu byl převezen do budějcké nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.