Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V Korkusově Huti havarovala tři auta. Na vině je řidička, která nezvládla průjezd zatáčkou

Řidička osobního auta včera odpoledne nezvládla průjezd zatáčkou v Korkusově Huti na Prachaticku a způsobila nehodu tří vozidel. Při karambolu se dva lidé zranili, jeden z nich zraněn vážně, proto ho do nemocnice transportoval vrtulník.

Žena se svým osobním autem Hyundai přímo v obci Korkusova Huť v úterý krátce po třinácté hodině při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povaze silnice. Kvůli nezvládnutému průjezdu zatáčky se auto dostalo do smyku, vyjelo vpravo mimo vozovku, kde čelně narazilo do stromu. 

„Z havarovaného auta se odmrštil startér a dopadl na čelní sklo protijedoucího automobilu BMW. To se odrazilo na protijedoucí nákladní soupravu," upřesnila informace policejní mluvčí Martina Joklová. 

Při dopravní nehodě utrpěl spolujezdec zmiňované řidičky vážná zranění, se kterými byl letecky transportován na traumatologii do nemocnice. Žena, která seděla za volantem automobilu Hyundai byla převezena do nemocnice sanitním vozem.

„Výsledek testu na alkohol byl u všech tří řidičů negativní. Hmotná škoda na všech havarovaných vozech byla přibližně vyčíslena na 195 tisíc korun," dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, vrtulník, smyk řidička, strom, nemocnice, Hyundai, okres Prachatice, BMW, Korkusova Huť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Korkusově Huti havarovala tři auta. Na vině je řidička, která nezvládla průjezd zatáčkou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.