Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Krajem pojede v noci nadrozměrný náklad

S převozem nadrozměrného nákladu a s tím spojenými komplikacemi musí počítat řidiči v noci z pondělí 13. března na úterý 14. března na silnicích Jihočeského kraje a posléze i Plzeňského kraje. Soupravy převážející chladící zařízení vyjedou v pondělí kolem 22. hodiny z Prachatic.

Dvě soupravy, převážející chladící zařízení o délce až 19 metrů, šířce až 6 metrů a hmotnosti 40 tun, by měly vyjet zhruba okolo desáté hodiny večerní v pondělí 13. března z Prachatic, a to po silnici III/14128 ve směru na obec Vitějovice. Dále budou pokračovat po silnici II/145 na obce Netolice a Češnovice. Pak pojedou po hlavním silničním tahu I/20 na Vodňany, Písek, Blatnou, Nepomuk a Losinou na nájezd na 76 kilometru dálnice D5. Odtud budou soupravy dále pokračovat ve směru na hraniční přechod Rozvadov, kam by měly dorazit okolo čtvrté hodiny ranní v úterý 14. března.

Převoz budou zajišťovat doprovodná vozidla a rovněž tak dopravní hlídky Policie České republiky. „Upozorňujeme tímto řidiče, kteří se budou na uvedených silničních tazích v dané době pohybovat, aby počítali s možným omezením plynulosti silničního provozu a důsledně dbali pokynů soupravy doprovázejících policistů,“ vyzývá řidiče policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Autoři | Foto youtube

Štítky silnice, Prachatice, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, Vitějovice, Policie České republiky, Netolice, Češnovice, Písek, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krajem pojede v noci nadrozměrný náklad  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.