Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dvě nehody na jednom místě. Nejdříve v Netěchovicích havaroval autobus, pak se tam srazila dvě osobní auta

Napilno měli zdravotníci, hasiči i policisté ve čtvrtek ráno v Netěchovicích u Týna nad Vltavou. Nejdříve tam havaroval autobus, pak se na stejném místě srazila dvě osobní auta. Dva lidé se při dopravním karambolu zranili.

Krátce před půl osmou ráno se v Netěchovicích u Týna nad Vltavou srazila dvě osobní auta, Škoda Octavia a Mercedes. Při střetu utrpěl zranění řidič Mercedesu i jeho spolujezdec. Oba zraněné převezli záchranáři do nemocnice. Řidiči octavie se nic nestalo.

U této havárie byl ale také autobus, který sjel do příkopu. Ovšem ten se zmiňovanou nehodou osobáků neměl nic společného. Na stejném místě totiž havaroval už o dvě hodiny dříve. Řidič autobusu naštěstí neutrpěl žádné zranění.

„Z obou havarovaných osobních aut vytekly na silnici provozní kapaliny, hasiči je zasypali sorbentem. Na vyproštění autobusu byla povolána odtahová služba. Poté hasiči uklidili místo nehody. Po dobu záchranných i likvidačních prací byla silnice policisty zcela uzavřena, a to téměř celé dopoledne," uvedla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Nehodou se zabývají policisté, kteří šetří příčiny.

Autoři | Foto HZS

Štítky automobil, Netěchovice, havárie, Týn nad Vltavou, Mercedes-Benz, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě nehody na jednom místě. Nejdříve v Netěchovicích havaroval autobus, pak se tam srazila dvě osobní auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.