Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SJÍZDNOST: Dopravu v Jihočeském kraji komplikuje sněžení a vítr

Řidiči v Jihočeském kraji ve středu musejí počítat s tím, že na většině míst sněží a vane silný vítr. Všechny vozovky v regionu jsou proto sjízdné pouze se zvýšenou opatrností. Rozbředlý sníh leží i na celém úseku dálnice D3. Vyplývá to z aktuálních informací dispečinku jihočeské správy a údržby silnic.

Aktuálně sněží na Českobudějovicku, Českokrumlovsku, Jindřichohradecku nebo Písecku. „Momentálně jsou v kraji ošetřené silnice první a druhé třídy a pracujeme na údržbě vozovek třetích tříd,“ řekl Martin Šulista z dispečinku jihočeské správy a údržby silnic.

Prakticky všude v regionu mrzne. Nejnižší hodnoty dosahují minus šesti stupňů Celsia. Podle předpovědi meteorologů bude přes den občas a na horách trvale sněžit. Od večera se také na vozovkách v kraji může tvořit náledí.

Zdroj ČTK

Štítky Jihočeský kraj, silnice, údržba, okres České Budějovice, okres Jindřichův Hradec, okres Písek, okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Dopravu v Jihočeském kraji komplikuje sněžení a vítr  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.