Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kontrolu domácnosti přes internet umí Gigaset

Opouštíte často svůj domov na delší dobu a trnete hrůzou, kdy k vám přijde na návštěvu nevítaný host? Pokud se chcete bránit před vloupáním, postačí vám k tomu internetové připojení a sada zabezpečovacího systému s jednoduchou obsluhou.

Pokud uvažujete nad tím, jak zabezpečit svou domácnost, ale zároveň si nekomplikovat život složitou instalací, mohl by vám vyhovovat zabezpečovací set, který nabízí O2 pod názvem Gigaset elements. V rámci této sady získáte řídící jednotku, která zajistí propojení všech prvků systému a také potřebné připojení k internetu. Dále dveřní senzor, který rozlišuje, zda byly dveře odemknuté běžným způsobem, či násilně. Součástí setu je také prostorové čidlo, které zaznamenává jakýkoli pohyb v místnosti, ale dokáže vynechat pohyb domácích mazlíčků do 25 kilogramů.

Sadu Gigaset elements můžete doplnit dalšími prostorovými čidly, senzory na okna a případně také kamerou, abyste byli ihned v obraze o tom, co se děje ve vaší domácnosti a z jakého důvodu systém případně vyhlásil poplach (zda se například nejedná o členy vaší domácnosti, kteří pouze zapomněli systém odblokovat).

Všechny prvky Gigasetu jsou propojeny bezdrátově, nemusíte se tedy bát kilometráže kabelů a vrtání do zdí. Jedinou podmínkou je umístění řídící jednotky blízko modemu. Řídící jednotka sbírá informace ze senzorů rozmístěných ve vašem bytě či domě a odesílá informace na internet. Aktuální stav můžete kontrolovat a na dálku ovládat přes mobilní aplikaci nebo webové rozhraní.

Sadu Gigaset elements pořídíte za necelých šest tisíc korun. O2 navíc nabízí svým zákazníkům měsíční splátky ve výši 250 Kč po dobu dvou let bez navýšení, pokud využívají služby Internet na doma. V opačném případě mohou nabídku bezpečnostního systému zkombinovat s nabídkou Internetu na doma.

Štítky kontrola domácnosti, domácnosti, lupič, Gigaset, O2, Internet, řídící jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kontrolu domácnosti přes internet umí Gigaset  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.