Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Den otevřených dveří u společnosti Václav Princ nabídne soutěž o vrtačku za jedenáct tisíc!

Václav Princ, s.r.o. působí na trhu v jižních Čechách již 25 let. Firma má zkušenosti se zásobováním řemeslníků, stavebních firem, tesařů, zámečníků, truhlářů, klempířů a dalších řemesel v oblasti spojovacích prvků, kotevní techniky, tesařských a závěsových systémů, stavební chemie, řetězů, lan, provazů a také v sortimentu dveřního, nábytkového a okenním kování, ručního a elektrického nářadí v celém sortimentu spolehlivého profesionálního a hobby nářadí.

Firma dodává kompletní sortiment zednického nářadí, lopat, krumpáčů, stavebních koleček, prohazovaček, žebříků, dřevěných a hliníkových štaflí včetně hliníkových schůdků, široký sortiment pletiv a plotového příslušenství a plotových rámů. Vzhledem k tomu, že firma zásobuje řadu úspěšných firem v jižních Čechách, proto dokáže odebírat větší množství zboží od výrobců nebo dovozců, dokáže nabídnout svým zákazníkům nejlevnější ceny na trhu, nejširší sortiment železářského zboží. Například stavební kolářské hřebíky, kotevní techniku, závitové tyče, zemní vruty pro dřevostavby a pergoly, stavební kolečka dovážíme po kamionech a rozvážíme po jižních Čechách na základě dohody se zákazníkem.

Václav Princ, s.r.o. zásobuje také obchodní firmy, prodejny železářství, pomáhá ke zvýšení tržeb těchto prodejen, k úspoře pracnosti a to na základě jednoduchého objednávkového systému, předem dohodnutých velkoobchodních cen, na principu, čím větší množství odebíraného zboží, tím levnější cena nákupu. Václav Princ, s.r.o. má zkušenosti i v provozu maloobchodních, specializovaných prodejen železářství, které zásobují ve svém regionu nejen občany v menších množstvích odebíraného zboží, ale přesto za nejvýhodnějších podmínek, zásobují také velké firmy a řemeslníky za dohodnutých podmínek ve velkoobchodních cenách.

Maloobchodní prodejny firmy Václav Princ, s.r.o. najdete v centru Českých Budějovic, Rudolfovská ul. 68/36, v Českém Krumlově, v nových prostorách, Budějovická 121 a ve Vimperku, Tř. 1.Máje, naproti zimnímu stadionu. Více najdete na www.princ.cz nebo se dozvíte na telefonu 603 286 710, 603 286 711. Dotazy také můžete zasílat na e-mailovou adresu obchod@princ.cz.

PR text

Štítky řemeslo, nářadí, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den otevřených dveří u společnosti Václav Princ nabídne soutěž o vrtačku za jedenáct tisíc!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.