Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejna 2. jakost oslaví první narozeniny. Patnáct top produktů nabídne za speciální ceny

PR článek

Oslavenci se většinou nosí dárky, ale v prodejně 2. jakost na Borku u Českých Budějovic to bude naopak. Prodejna při oslavě svých prvních narozenin bude obdarovávat. Každý si z narozenin odnese malý dárek. A hlavně, patnáct top produktů 2. jakost nabídne za bezkonkurenčně nejnižší narozeninové ceny.

Stačí v sobotu 7. října v době od 10 do 16 hodin přijít do prodejny 2. jakost. A přijďte včas, narozeninová párty, které bude patřit i parkoviště před prodejnou, začne slavnostním projevem a přípitkem. A co by to bylo za oslavu bez dortu a jeho krájení. 

První narozeniny prodejny 2. jakost budou rovněž dnem pro vaše ratolesti. Pro ně tady bude připraven velký skákací hrad Beko, kde se budou moci vyřádit. A až skončí, určitě neodmítnou něco dobrého na zub či k pití. Pak se třeba vrhnou na omalovánky. Ovšem rozhodně je také zaujmou tvrdí hoši. Narozeniny totiž exhibicí zpestří hráči amerického fotbalu Black Panthers. Ale jejich ukázku si určitě nenechají ujít ani dospělí návštěvníci.

Tím však narozeninový program rozhodně neskončí. Naopak, bude nabírat na obrátkách, a do varu dostane většinu návštěvníků slosování o hodnotné ceny. Každý si z narozeninové oslavy odnese malý dárek.

Prodejna 2. jakost nabízí už rok domácí spotřebiče za skvělé ceny. Při oslavě svých prvních narozenin nabídne top patnáct produktů za bezkonkurenčně nejnižší narozeninové ceny. 

Na prvních narozeninách prodejny prostě nesmíte v sobotu 7. října chybět. 

Pokud jste hodně nedočkaví, těch několik dnů do narozeninové oslavy si můžete zkrátit například tak, že se podíváte na webové stránky prodejny, abyste si vybrali spotřebič, který má ohlodanou cenu až na kost. Nebo navštivte e-shop, v němž naleznete vše, co se vám bude do domácnosti hodit, samozřejmě za bezkonkurenční ceny.

Štítky 2. jakost, narozeniny, oslava, dárky, ceny, losování, slavnost, České Budějovice, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejna 2. jakost oslaví první narozeniny. Patnáct top produktů nabídne za speciální ceny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.