Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jiří Tonzar: Úspěšný podnikatel a vášnivý sportovec

PR článek

Možná kolem jezdíte každý den, ale patrně nemáte představu, jak úspěšnou osobu míjíte. Vášnivého sportovce, který měl na pohyb nadání už od dětství. Ještě zkušenějšího podnikatele, jenž vybudoval významné firmy, které mají jméno nejenom v České republice, ale i v zahraničí. A také otce, který má dvě dospělé dcery. Seznamte se, Jiří Tonzar.

Už od útlého věku rodiče věděli, že nedat jej na nějakou sportovní aktivitu, by byl hřích. Aby ne, když jeho otec byl úspěšný atlet a nadaný jachtař, matka zase předváděla krasobruslařské umění na ledě. A tak postupně vyzkoušel sportů hned několik – hokej, jachting, tenis, horská kola, skialpinismus a v neposlední řadě i golf.

Jenže na vrcholnou kariéru, která by se podobala například Tomáši Berdychovi nebo Jaromíru Jágrovi to nevypadalo. Proto zkusil Jiří Tonzar prorazit na snad ještě obtížnějším poli. Rád se zajímal o byznys a stavebnictví, od roku 1990 pracoval v Německu, kde poprvé poznal nové stavební technologie. A když ještě ostatní používali míchačku, on už přemýšlel, jak se stane v České republice průkopníkem strojního omítání.

Před jednadvaceti lety proto založil společnost Tonstav-Service. Známou a úspěšnou firmu, která nabízí komplexní servis a služby pro stavební profesionály. Působí na několika místech v zemi a je součástí silného evropského holdingu. Dodává nebo půjčuje stroje na strojní omítání, pumpy na beton, kompresory, stavební výtahy, lešení, zajišťuje speciální stavební materiály a další novinky jako například minijeřáby a stroje na pokládku těžké dlažby a obrubníků, které budou ostatně k vidění už ve čtvrtek před pavilonem B4 na výstavě Země živitelka.

Pro Tonstav-Service je důležitý individuální a především lidský přístup k zákazníkovi. Ve svém portfoliu má produkty renomovaných značek, za zmínku stojí například PFT, Putzmeister, Geda, Jekko, Vaculyft nebo Somero. Cílem není nabídnout klientovi nejnižší ceny, ale profesionální kvalitu a spolehlivost. A nutno podotknout, že zákazníci jsou s přístupem firmy Tonstav-Service spokojeni.

Všechno ale není jen o společnosti Tonstav-Service. Jiří Tonzar svůj obchodní úspěch přetavil v další stavebně obchodní firmu. Rozhodl se založit Interpool Bohemia, která se už přes dvacet let zabývá stavební činností, prodává a montuje bazény, sauny nebo vířivky.

Oklikou přes byznysovou sféru se však Jiří Tonzar znovu vrátil ke sportu, se kterým v dětství začínal. Již třináct let je prezidentem a Tonstav-Service generálním partnerem budějckého tenisového klubu LTC Tonstav-Service. Spolu s kolegy ze správní rady se snaží vytvářet špičkové zázemí pro závodní i rekreační tenis. Tým profesionálních trenérů zde vychovává z malých dětí kvalitní tenisové hráče.

Před třinácti lety také vybudoval v terminálu českobudějovické nemocnice Sportcentrum Delfín, jenž má ve svých řadách už kolem tisíce spokojených členů. A mezi ně právě patří i úspěšný obchodník a vášnivý sportovec – Jiří Tonzar.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Česko, tenis, Tomáš Berdych, Jaromír Jágr, sport, Země živitelka, Nemocnice České Budějovice, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Tonzar: Úspěšný podnikatel a vášnivý sportovec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.