Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Udělejte o Vánocích radost i sobě. Kupte si LG OLED TV z prodejny ELLEX

PR článek

Rozdávání dárků se blíží, za námi je stříbrná neděle a Štědrý den je jednoduše za dveřmi. Jistě tak už máte pro své nejbližší nakoupeny a zabaleny vánoční dárky. Ale mysleli jste třeba i na sebe? Proč na konci roku neudělat radost taky sobě? Co takhle koupí luxusní LG OLED TV z prodejny spotřební a profesionální elektroniky ELLEX v Českých Budějovicích?

Prodejna ELLEX na Rudolfovské třídě je stálicí na trhu již 25 let se spotřební a profesionální elektronikou. Nabízí široký výběr televizí, fotoaparátů, videokamer, audiosystémů, ale také bílé techniky. Díky osobitému přístupu zkušených profesionálů z řad zaměstnanců je nákup v prodejně rychlý a přitom přesně šitý na míru podle potřeb zákazníka. Zkrátka: nakupovat je zde radostí.

Pokud si chcete už o Vánocích dopřát ten nejlepší obraz a dokonalý prožitek z oblíbených filmů, určitě byste si měli všimnout nabídky LG OLED TV. Díky jedinečné technologii těchto televizorů získáte jasnější a ostřejší obraz s lepším kontrastem a výrazně vylepšenými barvami. Můžete si být jisti, že s LG OLED TV posunete sledování televize na úplně jinou úroveň.

OLED TV je moderní obrazovka, která dokonale reguluje světlo nezávislou aktivací a deaktivací pixelů. Proto pouze OLED TV dokážou zobrazit ryzí černou takovou, jaká je. Představuje tak ideální řešení, které nevyžaduje podsvícení a zprostředkovává dokonalou černou a dokonalé barvy s vysokým kontrastem a bez zkreslení. Televizory OLED jsou navíc schopny reprodukovat přes 20 úrovní jasu ve srovnání s pouhými 14 úrovněmi nejlepších LCD televizorů, a to s minimální spotřebou elektřiny.

LG OLED TV získaly několik významných ocenění prestižních magazínů. „Pokud televizory 4K HDR OLED, jako je tento, jsou budoucností
 televize, pak se na život v takové budoucnosti opravdu těšíme,“ píše se v jednom z nich. Jestli chcete mít kus budoucnosti už o Vánocích doma, navštivte prodejnu ELLEX na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích, kde si v nabídce LG OLED TV vyberete za méně než 40 tisíc korun!

Štítky Vánoce, Štědrý den, České Budějovice, televize, televizor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udělejte o Vánocích radost i sobě. Kupte si LG OLED TV z prodejny ELLEX  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.