Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jste připraveni na nové vysílání DVB–T2? Televizory LG od společnosti ELLEX ano!

PR článek

Ačkoliv je to teprve krátkou dobu od vypnutí analogových vysílačů a přesunu k těm digitálním, milovníky seriálů a filmů čeká další změna. DVB–T2 je nový standard digitálního vysílání, díky němuž lze do jednoho multiplexu vložit více televizních stanic ve vysokém rozlišení. Na nový systém už ale jsou připraveny televizory značky LG. Jejich největší výběr nabízí prodejna spotřební a profesionální elektroniky ELLEX.

Prodejna ELLEX na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích je stálicí na trhu se spotřební a profesionální elektronikou. Už čtyřiadvacet let nabízí široký výběr televizí, fotoaparátů, videokamer a Hi-Fi techniky. Díky osobitému přístupu zkušených profesionálů z řad zaměstnanců je nákup v prodejně rychlý a přitom přesně šitý na míru podle potřeb zákazníka.

Vlajkovou lodí mezi televizory, jsou nové OLED televizory od LG, které mají zakřivenou obrazovku a jsou připraveny na nový standard vysílání DVB–T2. Značka LG, jejíž je ELLEX jediným výhradním prodejcem na jihu Čech, patří ke špičce ve spotřební elektronice. Dokazuje to například ocenění EISA, které OLED televizor od LG letos získal již pošesté za sebou.

Není tomu tak dávno, kdy se však za OLED televizory platily až šestimístné ceny! Nyní už se dají pořídit za méně než 40 tisíc korun. Z prodejny ELLEX v Českých Budějovicích si tak můžete odnést jeden z nejlepších televizorů na trhu, který je štíhlý, lehce prohnutý a nabízí veškeré dostupné vymoženosti, špičkový kontrast a absolutní pozorovací úhel. K dispozici je i chytrý ovladač Magic Remote. Televizor lze ovládat také hlasem.

OLED televizory LG prostě nabízí jedinečný zážitek ze sledování vašich oblíbených filmů nebo seriálů. A to i do budoucna, protože jsou připraveny na nový digitální standard DVB–T2. Jestli chcete být připraveni, zajděte do prodejny ELLEX na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích, kde vám s výběrem nového televizoru rádi pomohou. Nebo navštivte e-shop www.lg-store.cz.


55" LG OLED TV, Full HD, zakřivená obrazovka, webOS 2.0S pouze v ELLEXU za 39 990 korun

Štítky televizor, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jste připraveni na nové vysílání DVB–T2? Televizory LG od společnosti ELLEX ano!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.