Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

PardálOVO bezové získalo stříbrnou medaili v soutěži Pivo České republiky 2016

PardálOVO bezové, které vyrábí Budějovický Budvar, získalo druhé místo v soutěži Pivo České republiky 2016 v kategorii Ochucené pivo. Výsledky byly vyhlášeny v sobotu 4. června na českobudějovickém výstavišti během Slavností piva 2016. Do soutěže se tento rok přihlásilo 65 pivovarů s 339 vzorky piv ve 20 kategoriích.

„PardálOVO bezové vyváženě kombinuje chuť a osvěžující aroma bezového květu a přitom nepotlačuje výrazný pivní charakter a hořkost. Proto je příznivě přijímáno nejen muži, ale i ženami a těší nás, že zaujalo také odbornou porotu,“ říká Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

PardálOVO bezové bylo na trh uvedeno v roce 2013. Jeho vývoj započal v laboratoři Budějovického Budvaru již v září 2011. V říjnu 2012 se do ladění parametrů tohoto nápoje zapojilo nejprve 120 zástupců spotřebitelů – poprvé včetně žen – a v další fázi téměř 1000 jejich přátel a rodinných příslušníků.

PardálOVO bezové je míchaným nápojem z piva. Je vyrobeno ze světlého ležáku Pardál Echt a kvalitního sirupu z květu černého bezu bez přidání umělých barviv a chemických konzervantů. Obsahuje 2 % alkoholu a energetický obsah je 135 kJ/100 ml. Na trh se dodává v plechovkách o objemu 0,5 litru. 

Tisková zpráva | Foto Bramberka Nová

Štítky soutěž, pivo, Česko, Budějovický Budvar, Petr Samec, Pardál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PardálOVO bezové získalo stříbrnou medaili v soutěži Pivo České republiky 2016  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.