Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Robert Bosch vyplatí svým zaměstnancům prémii za hospodářský výsledek

Výrobní závod Robert Bosch vyplatí svým zaměstnancům prémii za hospodářský výsledek v uplynulém roce. V průměru letos dostane každý zaměstnanec s nárokem na tuto prémii do mzdy za duben zhruba 15 tisíc korun.

Společnost kromě toho v únoru zavedla i nový systém benefitů, kdy zahájila provoz takzvané cafeterie. V této platformě mohou zaměstnanci čerpat služby a aktivity spadající do daňově zvýhodněného režimu, tedy například nakupovat léky či hradit dětské tábory. Robert Bosch do systému poskytuje každému kmenovému zaměstnanci osm tisíc korun ročně.

Kromě této novinky nabízí Bosch celou řadu dalších benefitů - od pěti týdnů dovolené ročně nebo možnosti práce z domova home office u těch pozic, které to umožňují, až po další finanční benefity, jako je 13. a 14. plat, čtvrtletní prémie dle kvalitativních výsledků společnosti nebo cestovní pojištění pro zaměstnance i rodinné příslušníky. Společnost dále nabízí i různé formy podpory bydlení či dotované stravování v závodní jídelně. I díky tomuto personálnímu programu benefitů je také společnost opakovaně vyhlašována Zaměstnavatelem regionu. 

Tisková zpráva

Štítky Robert Bosch GmbH, výsledek hospodaření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Bosch vyplatí svým zaměstnancům prémii za hospodářský výsledek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.