Gastronomie

Martin Polačko: Vařte a hlavně se u toho bavte!

pátek, 24. března 2017, 20:10SpolečnostGastronomieČeskobudějovicko
 

Do českobudějovického setkání gurmánů a gastronomů zbývá už jen několik týdnů. Organizátor Gastrofestu Vladimír Tůma totiž připravil jarní verzi tohoto již tradičního veletrhu Gastrofest. Své brány otevře 6. až 8. dubna.

 

Dárek pro registrované drbňáky: Penzion Restaurant U Vlka nabízí tatarský biftek za skvělou cenu

čtvrtek, 23. března 2017, 16:05GastronomieČeskobudějovicko
 

Již několikrát jsem psala o tom, že se vyplatí být mým registrovaným čtenářem. Tohle je další důvod. Registrovaní drbňáci mají ode mě od čtvrtka 23. března až do 30. dubna dvaatřicetiprocentní slevu na tatarský biftek, který pro vás připraví...

 

Štve mě, že nejsme hrdí na vlastní kuchyni, říká profi fanda gastronomie Martin Škoda

pondělí, 20. března 2017, 14:37RozhovoryGastronomieTáborsko
 

První kuchařku vydal Martin Škoda v sedmnácti letech. Spojil v ní jídlo s hudbou. Na podzim loňského roku vydal Kuchařku plnou akce, kde se snaží lidem ukázat, že vaření se hodí k jakékoliv příležitosti a může to být zábava. Rodákovi z jihočeské...

 

Španěl je specialista na červená masa, ryby a plody moře. Svůj um předvede na Gastrofestu

pátek, 17. března 2017, 20:40Život a stylGastronomieČeskobudějovicko
 

Do českobudějovického setkání gurmánů a gastronomů zbývá už jen několik týdnů. Organizátor Gastrofestu Vladimír Tůma totiž připravil jarní verzi tohoto již tradičního veletrhu Gastrofest. Své brány otevře 6. až 8. dubna.

 

Vařit v hotelu Maximilian je špička, tvrdí kuchař, který předvede své umění v Budějcích

pátek, 10. března 2017, 16:19SpolečnostŽivot a stylGastronomieČeskobudějovicko
 

Do českobudějovického setkání gurmánů a gastronomů zbývá už jen několik týdnů. Organizátor Gastrofestu Vladimír Tůma totiž připravil jarní verzi tohoto již tradičního veletrhu Gastrofest. Své brány otevře 6. až 8. dubna.

 

V Budějcích při jarním Gastrofestu předvede své umění také šéfkuchař Grandhotelu Pupp

pátek, 3. března 2017, 17:24Život a stylGastronomie
 

Do českobudějovického setkání gurmánů a gastronomů zbývá už jen několik týdnů. Organizátor Gastrofestu Vladimír Tůma totiž připravil jarní verzi tohoto již tradičního veletrhu Gastrofest. Své brány otevře 6. až 8. dubna.

 

Když pán Bůh rozdával kuchařský talent, všem dával po špetkách, ale Tomáši Böhmovi z budějcké restaurace U Divadla házel lopatou

pátek, 24. února 2017, 18:46ByznysŽivot a stylGastronomieČeskobudějovicko
 

Do setkání gurmánů a gastronomů zbývá už jen několik týdnů. Přesně šest. Že to není pravda, protože Gastrofest je v Budějcích vždy na podzim? Opravdu už na jaře, organizátor Gastrofestu Vladimír Tůma totiž připravil jarní verzi tohoto již...

 

Ochutnej svět se Zdeňkem Pohlreichem a dalšími kuchařskými esy na Bosch Fresh Festivalu. Největší české slavnosti dobrého jídla a pití

středa, 22. února 2017, 10:05SpolečnostGastronomieČeskobudějovicko
 

České Budějovice se spolu s dalším městy, kterými jsou Plzeň, Pardubice a Liberec, stanou hostiteli Bosch Fresh Festivalu roku 2017. Jak je již pro tuto událost řadu let zvykem, půjde o příjemně strávený víkend, doslova nabitý bohatým programem a...

 

Přidejte se do týmu restaurace KFC České Budějovice u Globusu

pondělí, 23. ledna 2017, 10:42ByznysGastronomieČeskobudějovicko
 

Potřebujete peníze a chcete mít možnost přizpůsobit si vlastní pracovní dobu? Nebo chcete mít příležitost se rozvíjet a růst?

 

V restauraci Masné krámy mohou lidé vidět tradiční zabíjačku

čtvrtek, 19. ledna 2017, 11:49GastronomieČeskobudějovicko
 

V pátek 20. ledna od 14:00 se před Masnými krámy bude konat tradiční česká zabíjačka, která zahájí Vepřové hody. Přímo na chodníku v Krajinské ulici bude po celé odpoledne probíhat ukázka zabíjačky a přeměna vepřových půlek na klasické...

 
 

Napište nám

Nejčtenější

  • Mladý člověk po pádu z lávky nad budějckou...

  • V Trhových Svinech dělají brýle pro NASA i...

  • Leoš Mareš zpátky na místě nehody. S novým...

  • Svatební veselice se proměnila ve rvačku

Reklama