Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

GoMobil přiváží neomezenku, která umí vracet peníze

PR článek

Na jaře se na dva tisíce vybraných zákazníků mobilního operátora GoMobil zapojilo do tvorby nových tarifů. Sepsali své nápady, popsali, co je trápí a určili směr cesty k dvěma novým tarifům. Jeden z nich se jmenuje Na datování a druhý Na pohodu.

„Řídíme se heslem: Vaše tarify, vaše pravidla. Proto jsme se zákazníků zeptali, jak by si novou nabídku představovali. Pomohli nám objevit tři hlavní směry. Tarify potřebují na míru, na datování a na pohodu. Souhlasíme a přihazujeme jednu vychytávku navíc – tarif, který umí vrátit peníze,“ říká Milan Pleva, markeťák GoMobil.

Vychytávka vracení peněz lidem řeší problém s rozhodnutím, zdali neomezené volání a sms vůbec potřebují. Statistiky totiž ukazují, že většina lidí nevolá natolik, aby potenciál neomezenky naplno využila. Často vůbec netušíme, kolik provoláme a neomezenku zbytečně přeplácíme. Zároveň ale nechceme nic řešit a mít pohodu. Co když budeme volat nějaký měsíc jen pár desítek minut? U klasického neomezeného tarifu zaplatíme vždy celou částku, třeba 750 korun.

U GoMobil se rozhodli, že v takovém případě zákazníkům vrátí automaticky peníze. „Přijde nám to prostě fér. Podle toho, jak moc tarif Na pohodu využijete, vám z jeho základní ceny vrátíme až 300 korun měsíčně. Díky tomu je neomezenka od GoMobil chytřejší a finančně přívětivější než její konkurentky,“ dodává Milan Pleva a připomíná, že samozřejmostí je možnost vzít si neomezenku bez závazku jen s měsíční výpovědní lhůtou. Tarif Na pohodu odstartoval navíc na první tři měsíce s akční slevou. Pokud si ho stihnete objednat do konce léta, budete ho mít i poté o 50 korun levnější.

Druhý tarif Na datování naleznete na GoMobil společně s již zmíněným tarifem Na pohodu a také stále nejoblíbenějším tarifem Na míru.

Štítky mobil, tarif, volání, data, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

GoMobil přiváží neomezenku, která umí vracet peníze  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.