Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vinotéka Vino Hruška České Budějovice nabízí vždy něco navíc

PR článek

Co zabalit letos pod stromeček? Inspirujte se originálními dárky ve vinotéce Víno Hruška v Českých Budějovicích! Nechte si poradit s výběrem kvalitního moravského vína, chutných delikates nebo vypískujte vaše jméno na láhev či skleničku a stylově zabalte do vánoční dárkové kazety. Pro firemní klienty nabízí Víno Hruška reklamní služby v podobě tisku loga na medaile, etikety, visačky, nálevky nebo vývrtky. Udělejte dojem!

Detailní přehled služeb najdete v on-line katalogu.

Mladá jakostní přívlastková vína 2016 v pozdním sběru? Nikde jinde nenajdete!

Přijďte ochutnat skvostný ovocný Müller Thurgau 2016, malinové Svatovavřinecké Rose 2016 nebo červeného Svatovavřince 2016. Letošní ročník nabízí opravdu krásná harmonická mladá vína. Svatomartinská vína se otevřela ve vinotéce 11. listopadu v 11 hodin a v prodeji jsou pouze do konce roku. Nenechte si je ujít, další přijdou opět až za rok.

Úspěchy u nás i v zahraničí

Vinařství si v průběhu roku vybojovalo spoustu vzácných ocenění v místních i mezinárodních soutěžích. Nejvýznamnější jsou zlatá medaile ze soutěže AWC Vienna 2016, kterou získalo víno Cuvée Thomas 2015 a Cuvée Nikol 2015, zlatá medaile z Národní soutěže vín 2016 – Sauvignon, výběr z hroznů nebo také zlato v soutěži Muvina Prešov za Frizzante Děvín. Pyšnit se může také oceněním značkou Czech Superbrands, kdy se Víno Hruška probojovalo do TOP prosperujících a rozrůstajících se značek v České republice.

Využijte služeb vinotéky

Vinotéka Víno Hruška je jediná vinotéka v Budějcích, která pro vás připraví firemní nebo soukromý vánoční večírek, oslavu narozenin, rodinnou oslavu, promoce či vinný raut pro jakoukoliv slavnostní příležitost. Vinotéka disponuje až 20 místy. Pravidelně každý poslední čtvrtek v měsíci pořádá degustační večery s vlastním someliérem se snahou ochutnat a objevovat něco nového ze světa vín. Objednejte si svou degustaci na kontaktech viz níže. Vinotéka pro vás také pro zajistí degustaci ve vinném sklepě Víno Hruška i s ubytováním v samotném srdci Moravy. Vše na míru dle vašeho přání. 

Vinotéka Víno Hruška České Budějovice
Husova třída 499/68
České Budějovice

tel.: 702 177 649 
e-mail: cb@vinohruska.cz
web: www.vinohruska.cz

Otevírací doba: 

PO – ČT | 10:00 – 21:00,
PÁ | 10:00 – 22:00,
SO | 09:00 – 12:00.

Štítky České Budějovice, víno, zlatá medaile, soutěž, Česká televize, Česko, Sauvignon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vinotéka Vino Hruška České Budějovice nabízí vždy něco navíc  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.