Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Exkluzivní sezona na hotelu Štekl

PR článek

Hotel Štekl Exclusive klub přináší pro všechny registrované členy mnoho výhod. Výjimečný gastronomický zážitek nabízí vyhlášená restaurace Pánů z Růže, kde je pro členy klubu připravena 10% sleva na veškeré menu. Dopřát si můžete thajskou masáž s 30% slevou nebo bowling pro celou rodinu s 10% slevou. Po zaplacení 1 hodiny v privátním wellness získáte 30 minut zdarma. Využít můžete také 20% slevy na privátní zónu od pondělí do čtvrtka. Navíc pro členy klubu Štekl Exclusive pořádá hotel Štekl speciální degustační, someliérské a zábavné akce.

V hotelové restauraci si vychutnáte nejen pestré večerní menu, ale také výborné obědové menu za výhodnou cenu 99 korun. V letních měsících můžete posedět u vína či kávy na zahrádce na nádvoří. A pokud se vám pracovní oběd či schůzka o něco protáhne? Komfort a pohodlí naleznete v Anglickém klubu. V příjemném prostoru poblíž krbu si můžete i zapálit doutník a vyřídit obchodní jednání. Rychlé Wi-Fi připojení je k dispozici v celém areálu hotelu zdarma. Parkování je bezproblémové poblíž hotelu venku nebo v krytých garážích.

Součástí hotelu je luxusní wellness centrum, otevřené pro ubytované návštěvníky neomezeně. Relaxaci s unikátním výhledem do krajiny mohou využít i neubytovaní hosté, vždy od nedělních 14 hodin do pátečních 14 hodin. Dokonalý odpočinek nabízí bazén s protiproudem, oblíbený whirlpool pro 6 osob, solná parní kabina či Kneippův chodník.

Absolutní soukromí a možnost romantické relaxace ve dvou naleznete v privátní wellness zóně. Pro náročné zákazníky je připravena privátní sauna a whirlpool. Maximální regenerační požitek umocní originální thajské masáže, které v hotelu poskytuje firma TAWAN.

Dvě nové bowlingové dráhy s přilehlým barem slibují zábavu pro celou rodinu, pro děti jsou totiž připraveny výsuvné mantinely, takže jim bowlingová koule nikdy nespadne do „žlábku“. Milovníci golfu ocení golfový simulátor s nejnovějším softwarem. Vyzkoušejte balíček „golf s trenérem“ a vypilujte si techniku do nové golfové sezóny. V hotelu Štekl se o vás postarají odborníci a profesionálové ve všech směrech.

Pro čtenáře Budějcké Drbny připravil hotel Štekl malý dárek. K jakémukoli dennímu menu dostanete kávu a domácí moučník zdarma, navíc 10% slevu na další pokrm. Takové a mnohé další výhody můžete čerpat po registraci do Štekl Exclusive klubu. Více na www.hotelstekl.cz.

Štítky hotel, wellness, golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Exkluzivní sezona na hotelu Štekl  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.