Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hotel Štekl boří mýty exkluzivním desaterem

PR článek

Zámecký hotel Štekl se nachází přímo u zámku Hluboká a pro některé je opředen různými mýty: na Štekl jezdí jen prezident a boháči, do hotelu ani restaurace se obyčejný člověk nedostane, natož do wellness či fitness.

Jaké je bývalé obydlí pro zámecké úředníky doopravdy? Co všechno v romantickém hotelu v srdci jižních Čech naleznete a jakých služeb může využívat široká veřejnost? Aneb víte, že…

  1. Stylové ubytování ocení nejen panovník, ale i obyčejný lid
  • Budova hotelu je stejně stará jako zámek Hluboká. Zámecká atmosféra na vás dýchne nejen na chodbách, ale také v komfortních pokojích, které jsou zařízené stylovým nábytkem a zdobeny replikami obrazů holandských malířů.
  • Z pokojů se naskýtá úchvatný výhled do okolní krajiny nebo na zámek Hluboká. V hotelu se nachází 24 standardních dvoulůžkových pokojů, 15 pokojů De Luxe, 3 apartmá a 2 královská apartmá za dostupné ceny. Na své si přijdou zamilované páry, i rodiny s dětmi.
  1. V hotelové restauraci se denně servíruje chutné menu
  • Vyhlášená restaurace Pánů z Růže hostí nejen ubytované návštěvníky, ale na výhodné polední menu či večeři při svíčkách zve také neubytované. Polední menu obsahuje hlavní jídlo s polévkou za výhodnou cenu 99 korun. V letních měsících vás profesionální personál obslouží na romantickém nádvoří. Dále hotel nabízí parkování zdarma po dobu obědu a rychlou free WiFi. Hotel Štekl je ideálním místem pro obchodní obědy a schůzky. Z nekuřácké restaurace se můžete přesunout do kuřáckého anglického klubu, kde si vychutnáte kávu, ale i oblíbený drink spolu s doutníkem.
  1. Do nově otevřené moderní wellness zóny mohou zavítat hosté i veřejnost
  • Relaxaci pro tělo i duši naleznete v luxusním wellness centru, které prošlo rekonstrukcí v roce 2015. Chvíle klidu odpočinku nabízí bazén s protiproudem, oblíbený whirlpool, solná parní komora či Kneippův chodník. Absolutní soukromí si můžete vychutnat v luxusní privátní wellness zóně s whirlpoolem a saunou.
  1. Na zlepšení fyzičky zapracujete v moderním fitness
  • Pokud preferujete aktivně strávený volný čas, rozhodně vyzkoušejte hotelovou posilovnu, která je plně vybavena a připravena na váš pravidelný trénink. Fitness centrum je určeno nejen pro hotelové hosty, ale i pro širokou veřejnost.
  1. V hotelu můžete vytvořit rekord v bowlingu
  • Dvě dráhy s výsuvnými mantinely pro děti zajistí zábavu pro vás i vaše přátele. V prostoru bowlingu se nachází také minibar a velkoplošná obrazovka. Užijte si zábavu v nerušeném moderním a příjemném prostředí.
  1. Své golfové schopnosti potrénujete na golfovém simulátoru
  • Golf si užijete v jakémkoli počasí a navíc se světovou jedničkou v oblasti golfové simulace. S nejnovějším softwarem od firmy Full Swing Golf se přenesete na světová mistrovská hřiště, vyzkoušíte si interaktivní herní simulaci včetně letu míčku v reálném čase.
  1. Z výhodných pobytových balíčků si vybere skutečně každý
  • Výročí, Valentýn, Vánoce, romantický víkend, gastronomický zážitek ve stylové restauraci, příjemná relaxace v hotelovém wellness centru, zážitkové či golfové balíčky... Kombinujte dle svých přání a obdarujte své blízké dárkovým poukazem.
  1. Hotel Štekl nabízí kvalitní zázemí pro firemní konference
  • Obchodní jednání, teambuildingové akce i firemní setkání získají punc nezapomenutelnosti v jedinečné atmosféře anglického klubu, rytířského či královského salonku nebo regentského sálu. V hotelu lze zajistit kompletní eventy postavené na míru požadavkům klientů.
  1. Na Šteklu zažijete tu nejkrásnější svatbu
  • Kouzelné prostředí v blízkosti zámku Hluboká přímo láká k vyřčení novomanželského slibu. Naplánujte si svatební den dle svých přání a splňte si je v hotelu Štekl. Novomanželská hostina, svatební oslava, komfortní ubytování i soukromá wellness zóna, vše na jednom místě. Svatební noc strávená v luxusním královském apartmá bude skutečně nezapomenutelným zážitkem.
  1. Zákaznický klub Štekl Exclusive
  • Registrujte se do zákaznického klubu a dostávejte informace o novinkách, akcích a speciálních nabídkách jako první. Pro členy klubu Štekl Exclusive pořádá hotel speciální degustační, someliérské a zábavné akce. Navíc získáte exkluzivní slevy a výhody na vybrané služby.
  • Registrace je k dispozici pro všechny zájemce na stránce: http://bitly.com/Stekl_Exclusive_Klub

Štítky hotel, wellness, restaurace, Zámek Hluboká, Jihočeský kraj, Den svatého Valentýna, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hotel Štekl boří mýty exkluzivním desaterem  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.