Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Olorio kouzlí s vůněmi nově v NC Géčko

PR článek

Víte, co dokáže vůně? Možná netušíte, jaké účinky může mít vůně čokolády nebo vanilky oproti vůni citrusů. Specialisté ze společnosti Olorio to moc dobře vědí a také vám nově ve stánku v Nákupním centru Géčko rádi doporučí, jak pomocí vůně vylepšit svůj interiér.

Od října roku 2015 jste mohli vůně Olorio zakoupit v OC IGY. Od nového roku naleznete voňavý stánek nově v NC Géčko, u vchodu ze směru Vltava, hned vedle obchodu Yves Rocher.

Olorio nabízí řecké interiérové vůně a španělské auto vůně. Celkem můžete vybírat z 90 vůní, které jsou založené na přírodní bázi. S vůněmi pro velké interiéry vytvoříte příjemné prostředí, ve kterém bude radost pracovat, nakupovat či odpočívat. Snadno a efektivně můžete oživit prostory ve wellness centru, v autosalonech, hotelích či restauracích.

Slogan společnosti Olorio zní: Víte, co dokáže vůně? Nabízí se zajímavé odpovědi, které lze využít pro propagaci firmy či značky. Věděli jste například, že vůně upečeného chleba dokáže zvýšit prodej pečiva a vůně květin dokonce zvýšit ochotu k nákupu nového auta? Tušili jste, že vůně citrusů může přispět k většímu pracovnímu nasazení?

Kvalitní vůně zkrátka dokáže vylepšit kvalitu života v různých interiérech. Přijďte se sami přesvědčit a navštivte stánek s vůněmi Olorio. Pokud si zakoupíte libovolné zboží v nově otevřeném stánku v NC Géčko, vyfotíte se s produktem a budete fotku sdílet na Facebooku svým přátelům, získáte 20% slevu na další nákup! Přesné znění slevové akce naleznete na FB stránce. Více informací a další zajímavosti ze světa přírodních vůní najdete na Olorio.com.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky vůně, interiér, G.cz, Yves Rocher, Vltava, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olorio kouzlí s vůněmi nově v NC Géčko  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.