Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s rodinným vinařstvím VÍNO HRUŠKA poukázku na nákup skvělých vín!

PR článek

Vinotéka VÍNO HRUŠKA na Husově třídě v sobě skrývá malé a milé posezení s usměvavou obsluhou, která vám ráda poradí při výběru našich moravských či zahraničních vín, delikates nebo dárků pro vaše přátele, kamarády a blízké. Vinotéka je vhodná pro přátelské posezení nebo také obchodní schůzku.

Samozřejmostí je WiFi připojení. Rádi vám ve VÍNO HRUŠKA objednají pískování lahví, dárkové balíčky, dárkové koše či zorganizují řízenou degustaci.

Užívejte předvánočních dnů naplno a přijďte ochutnat nová mladá vínka nebo se zásobovat vitamíny v podobě 100% hroznové šťávy. Na chladné dny je pro vás připravený svařák.

Nabídnou vám také delikatesy, jako jsou holandské sýry, paštiky a domácí klobásy. Pro milovníky umění dobrá zpráva, i nadále si zde budete moci prohlédnout obrazy malířky Zuzany Bínové.

Mezi novinkami v sortimentu brzy přibude hořká, mléčná a bílá čokoláda s různými netradičními druhy posypů, například s červeným pepřem, chilli papričkami, se sušenými hruškami a švestkami z našeho sadu nebo také s kakaovými boby.

Kde ještě můžete VÍNO HRUŠKA vidět? Bude na adventních trzích na výstavišti s dárkovými kazetami nebo na Festivalu vín v Českém Krumlově. Dále je možnost navštívit každou adventní neděli stánek v DOC Mercury s vánočními balíčky nebo v lednu na Svatebním veletrhu či na plesech.

Nevíte, co svým blízkým nadělit pod stromeček? Pokud si nevyberete ze široké nabídky dárkových kazet, zkuste poukázku na 500 korun, 1000 korun i více, aby si každý vybral vína a dobroty podle sebe.

Novinky a chystané akce můžete sledovat na Facebooku. Správné odpovědi na soutěžní otázku hledejte na www.vinokterechutna.cz.

Vinotéka VÍNO HRUŠKA
Husova třída 499/68
České Budějovice
Tel.: +420 702 177 649

Firemní vinotéka a vzorkovna s posezením 
Po - Čt          10:00 - 21:00
Pá                 10:00 - 22:00
So                 09:00 - 12:00

Soutěž o poukázku na nákup v hodnotě 1500 korun!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukázku na nákup u vinařství VÍNO HRUŠKA v hodnotě 1500 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do 17. prosince následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Do kolekce patří Rulandské modré, Frankovka rosé, Merlot rosé a Zwiegeltrebe rosé. Poukázku vyhrála Vladimíra Filipová. Blahopřejeme!

Štítky víno, soutěž, advent, DOC Mercury, a.s., Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s rodinným vinařstvím VÍNO HRUŠKA poukázku na nákup skvělých vín!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.