Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už nikdy více za nákupy do zahraničí! Značkové oblečení a nejenom to objevíte v prodejně MOLO 08

PR článek

Asi každý z nás zná situaci, kdy nemohl najít oblečení podle svého gusta, a tak vyrazil za nákupy do Rakouska nebo Německa. Ať už z důvodu většího výběru, nebo lepších cen. Tomu se zdá být v Českých Budějovicích konec! Přesně 11. 11. byla v obchodní zóně u Globusu otevřena prodejna MOLO 08 se značkovým oblečením, drogerií, hračkami a kočárky.

Na ploše o rozloze 1500 metrů čtverečních si ve světlém, velkorysém prostředí vyberete oblečení, obuv a doplňky nejznámějších světových značek. Namátkou lze zmínit třeba Tommy Hilfiger, Lacoste, Gant nebo Ralph Lauren. A za opravdu skvělé ceny, za které nenakoupíte ani v zahraničí.

Velký výběr je i mezi kočárky a drogistickým zbožím, které MOLO 08 odebírá přímo od renomovaného německého výrobce, jehož produkty často vítězí v německých spotřebitelských testech. Radost můžete udělat i dětem, na něž čeká široký sortiment hraček, včetně stavebnic LEGO.

Jak je možné, že v MOLO 08 jsou tak nízké ceny? Je to jednoduché. Objekt je ve vlastnictví provozovatele prodejny, takže do cen zboží se nepromítá nájem za tak rozsáhlý prostor a navíc MOLO 08 díky svým dlouhodobým vazbám na zahraniční výrobce nakupuje za speciální ceny. Rozhodujícím faktorem jsou však mnohem nižší marže, než je u nás pro tento druh zboží obvyklé.

Základem úspěchu takového obchodu je široký výběr. A ten MOLO 08 rozhodně má! Od většiny modelů však najdete jen několik kusů, přičemž sortiment je průběžně obměňován. Nemusíte se tedy obávat, že na ulici budete potkávat lidi ve stejném oblečení.

MOLO 08 má pro své zákazníky připraveno nejrůznější členství, ze kterých plynou další jedinečné výhody. V přípravě je také internetový obchod, jenž bude spuštěn ještě do konce tohoto kalendářního roku. 

Nezapomeňte navštívit prodejnu MOLO 08 naproti Asku u Globusu a nakupte si za bezkonkurenční ceny. Ušetříte peníze a budete žít lépe.

Více informací naleznete na facebookových stránkách molo 08.

Soutěž o poukázky na nákup v MOLO 08!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu poukázku v hodnotě 2000 korun, jednu v hodnotě 1000 korun a jednu v hodnotě 500 korun na nákup v MOLO 08. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrtka 3. 12. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Prodejna má 1500 m2. Správně je tedy odpověď B. Poukaz na 500 korun vyhrál Pavel Rada, poukaz na 1000 korun Lenka Holubová a poukaz na 2000 korun Dagmar Sovová. Blahopřejeme!

Štítky oblečení, Globus, Německo, Rakousko, České Budějovice, Tommy Hilfiger, soutěž, Ralph Lauren Corporation, Gant, Lego

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už nikdy více za nákupy do zahraničí! Značkové oblečení a nejenom to objevíte v prodejně MOLO 08  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.