Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Střet dvou osobních aut na Táborsku nepřežila třiasedmdesátiletá žena. Policie hledá svědky

Nehoda se stala v pondělí 14. srpna kolem desáté hodiny dopoledne u obce Košice na Táborsku. Boční střet dvou protijedoucích vozidel bohužel nepřežila starší žena, která se tak stala jednatřicátou obětí dopravních nehod na jihočeských silnicích.

Na rovném úseku za Košicemi ve směru na Tučapy se bočně střetla dvě protijedoucí vozidla Škoda Fabia Combi a Isuzu D- Max. Škodovka, jedoucí ve směru na Tučapy, sjela po střetu do pravého silničního příkopu, kde narazila do stromu. Ve vozidle došlo ke zranění dvou osob,“ řekl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Řidič Fabie byl převezen do nemocnice v Táboře, spolujezdkyni musel do českobudějovické nemocnice transportovat vrtulník. Žena v úterý večer bohužel svým zraněním podlehla. Třetí účastník nehody, řidič druhého automobilu, vyváznul bez zranění.

Případ si převzali táborští kriminalisté, kteří ho budou nadále vyšetřovat jako trestný čin usmrcení z nedbalosti,“ uzavřel Doubek.

Policie zároveň žádá případné svědky dopravní nehody, kteří by měli k jízdě uvedených aut jakékoliv důvodné poznatky, aby je předali policistům na telefonních číslech 974 238 250, 974 238 111 či policejní lince 158.

 

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Táborsko, autonehoda, policie, vrtulník, okres Tábor, Košice, úraz, ŠKODA AUTO a.s., Škoda Fabia, Tučapy, Nemocnice Tábor, Nemocnice České Budějovice, Isuzu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet dvou osobních aut na Táborsku nepřežila třiasedmdesátiletá žena. Policie hledá svědky  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.