Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Za pololetní vysvědčení do ZOO Tábor

ZOO Tábor si pro děti připravila dárek za pololetní vysvědčení, které děti čeká už na konci tohoto týdne. Připravena je pro ně speciální akce Za vysvědčení do ZOO Tábor. Každého žáka, který s rodiči zavítá od 3. do 5. února do Zoologické zahrady Tábor a předloží vysvědčení s vyznamenáním nebo bez trojek, za jeho dobré známky odměníme.

„Rozhodli jsme se ocenit ty, kteří se během prvního pololetí letošního školního roku učili nejlépe, zároveň jsme však nezapomněli ani na ty, kterým se tak úplně nedařilo. Žáci s vyznamenáním budou mít od pátku do neděle vstup do zahrady zdarma. Školáci, kteří nebudou mít na vysvědčení trojku a horší známku, dostanou slevu na vstupném 50 %. Jedinou podmínkou je vzít si s sebou do ZOO Tábor vysvědčení,“ vysvětluje tiskový mluvčí ZOO Tábor Filip Sušanka.

Zároveň je na celý víkend připraveno speciální komentované krmení pro děti – jehož tématem budou hlavně mláďata zvířat. Prohlédnout si návštěvníci v ZOO Tábor mohou přes dvě stě padesát zvířat, přičemž více než třetina z nich patří mezi ohrožené druhy u nás i ve světě. A to je také posláním zahrady – chránit ohrožené druhy zvířat, které jsou často na pokraji vyhubení.

Tisková zpráva

Štítky vysvědčení, zoologická zahrada, Zoologická zahrada Tábor-Větrovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za pololetní vysvědčení do ZOO Tábor  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.