Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič červené dodávky by mohl objasnit nehodu u Ševětína. Policisté ho hledají

Úterní vážná dopravní nehoda, která se odehrála po deváté hodině ranní u Ševětína, si naštěstí nevyžádala oběti na lidských životech, policisté ale přesto potřebují pomoci s jejím šetřením. Hledají řidiče červené dodávky, typu Volkswagen LT, který s vozem v době střetu místem projížděl.

Řidič dodávky měl v inkriminovaný moment jet směrem na Veselí nad Lužnicí. Policisté se domnívají, že by mohl podat důležité poznatky k objektivnímu posouzení nehody.

„Stejně tak žádáme každého, kdo by mohl k okolnostem nehody přispět jakýmkoliv dalším poznatkem, zejména pak ty řidiče, kteří v uvedené době jeli po silnici I/3 ve směru od Veselí nad Lužnicí na České Budějovice a mají ve svých vozech kameru, aby záznamy a informace předali policistům 2. oddělení obecné kriminality, Služby kriminální policie a vyšetření České Budějovice Informace přijímají policisté i prostřednictvím telefonní linky 974 226 333, případně cestou linky číslo 158,“ dodává mluvčí policistů Lenka Pokorná.

Ke střetu dvou osobních automobilů došlo u obce Ševětín-Švamberk. Zraněni byli dva lidé, pětatřicetiletý muž a jednačtyřicetiletá žena. Silnice byla několik hodin uzavřená. 

Štítky Ševětín, havárie, Volkswagen LT, Veselí nad Lužnicí, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič červené dodávky by mohl objasnit nehodu u Ševětína. Policisté ho hledají  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.