Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladí reprezentanti se třikrát poměří s Finy. Začíná se ve středu v Budějcích

Hokejovou reprezentaci do 17 let čekají tři přípravné zápasy s Finskem. Hrát se bude tři dny po sobě v Českých Budějovicích, Strakonicích a Táboře.

Ve všech městech se bude hrát od 17 hodin. Dnes se v Budvar aréně mohou přijít fanoušci podívat za 50 korun. Zítra je hokej ve Strakonicích zdarma a v pátek bude v Táboře vstupné 60 korun. Oba týmy mají v kádru talenty, kteří se mohou dostat do povědomí fanoušků do dvou až tří let.

Na zápas bude otevřena hodinu před začátkem pokladna číslo 3,“ upřesnil marketingový ředitel českobudějovického Motoru Tomáš Kučera. Nejlepší jihočeský klub mezi nominovanými hráči svého zástupce tentokrát nemá.

Pro mladé reprezentanty jde o jeden z testů před přechodem do osmnáctiletých. Na ty čeká v další sezoně sledované mistrovství světa. Další reprezentační akcí tohoto výběru bude v únoru turnaj pěti zemí v Česku. Hrát by se mělo v Brně.

Autoři | Foto Roman Turovský, cslh.cz

Štítky České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, Tábor, Strakonice, Finsko, Budvar aréna, Tomáš Kučera, Mistrovství světa v ledním hokeji, HC Kometa Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí reprezentanti se třikrát poměří s Finy. Začíná se ve středu v Budějcích  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.