Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

PSÍ OKÉNKO: Opuštění čtyřnozí kamarádi hledají nové domovy

Psí útulky v jižních Čechách nabízí v současné době celou řadu pejsků čekající na nové pány a hledající nové domovy. Pokud zrovna uvažujete o tom, že byste svou lásku a domov nabídli některému z opuštěných hafanů, mrkněte na čtyřnohé bezdomovce, kteří našli dočasné útočiště v některém ze psích útulků. Možná, že si z některým z nich padnete do oka.

Veselý Baryk

Pro tohoto sympaťáka s krásným psím jménem Baryk hledají v prachatických záchytných kotcích nového majitele. Pejsek byl nalezen 27. ledna v části 4. bytového okrsku v Prachaticích. Na sobě neměl obojek a ani čip nebyl zjištěn. Původní majitel se dosud neozval, tak se v útulku rozhodli Baryčka nabízet volně k adopci, aby našel ty pravá páníčky, kteří si ho budou vážit. Baryk je hrubosrstý jezevčík či jeho kříženec, přibližně čtyři roky starý. Původně žil zřejmě někde na dvorku či zahradě, proto mu zatím chození na vodítku moc neříká. Pomalu však dělá pokroky a jeho pečovatelé věří, že bude schopen se chození na vodítku naučit. S Barykem doposud nebyly žádné problémy, je to veselý a aktivní pejsek.

Pokud byste měli zájem o tohoto psího klučinu, bližší informace získáte prostřednictvím facebookových stránek Záchytné kotce MP Prachatice nebo na telefonním čísle 608 174 082.

Pohodář Tim

Tim se stal obyvatelem českobudějovického psího útulku přesně před měsícem. Byl nalezen na první aprílový den v českobudějovické Kubatově ulici společně s kamarádkou Azalkou. Azalka už však našla své adoptivní rodiče, tak je Timovi v útulku poněkud smutno. Jeho ošetřovatelé však věří, že i on brzy najde novou rodinu. A proč byste jeho novými páníčky nemohli být zrovna vy? Tim je starší pejsek, který už nebude tolik akční jako za svého mládí, ale tuto vlastnost u něj v průběhu jeho života nahradil fakt, že je obrovským pohodářem. Má rád svůj klid, ale když s ním budete trávit čas, bude si toho velice vážit a jistě vám to dá najevo. Jedná se o černého, středně vysokého psa s hnědýma nohama a malou bílou skvrnou mezi předními tlapkami.

Pokud na vás Tim udělal dojem, neváhejte a kontaktujte českobudějovický psí útulek na Facebooku Psí útulek České Budějovice, telefoních číslech: 721 351 227, 387 772 158 nebo osobně na adrese Na Zlaté stoce 3, 370 05 České Budějovice.

Opuštěný, ale veselý

Pro zhruba osmiletého pejska se hledá nový majitel, protože ten předchozí bohužel zemřel. S tímto psím klučinou nebyly nikdy žádné problémy. Nezlobí, je poslušný a bez problémů se dokáže snést i s ostatními domácími mazlíčky v čele se psy i kočkami. Je to veselý pejsek, který vyhledává lidský kontakt a hraje si i s malými dětmi. Jeho další silnou stránkou je, že je velice čistotný. Tento pejsek by si jistě zasloužil nového páníčka, aby mu po tom bývalém nebylo dlouho smutno.

Jestliže vás tento pejsek zaujal, můžete kontaktovat Adrianu Trs na Facebooku.

Autoři | Foto Záchytné kotce MP Prachatice

Štítky domov, Prachatice, Jihočeský kraj, Facebook, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSÍ OKÉNKO: Opuštění čtyřnozí kamarádi hledají nové domovy  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.