Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ve Vimperku došlo k pokusu o znásilnění mladé ženy

Svědky pátečního pokusu o znásilnění mladé ženy v podchodu u vlakového nádraží ve Vimperku hledají prachatičtí kriminalisté. Neznámý pachatel se měl svého konání dopustit krátce po 11. hodině dopolední.

„Neznámý útočník chytil ženu za rameno a začal ji osahávat, načež se mu vysmekla a utekla směrem ke kruhovému objezdu a Penny Marketu. Pachatel utíkal ulicí Sklářská, kterou přeběhl na druhou stranu k parkovišti u supermarketu Lidl, kde se schoval mezi zaparkovaná auta, poblíž přechodu pro chodce, před kruhovým objezdem,“ nastiňuje mluvčí policistů Martina Joklová.

Pachatel měl být vysoký asi 175 až 180 centimetrů, snědší pleti, ale pravděpodobně mělo jít o bělocha. Odhadovaný věk je mezi 25 až 30 lety, jeho kulatý obličej měl výrazné rysy, hustší obočí a velké vykulené oči, patrně tmavě modré, nebo tmavě hnědé barvy. Byl sportovní postavy s hnědými krátce střiženými vlasy, mluvil dobře česky s hlubším hlasem bez přízvuku.

„Na sobě měl pravděpodobně sportovní soupravu, vícebarevnou, nejméně černé a šedé barvy. Bunda či mikina byla s kapucí,“ doplňuje Joklová. Zároveň vyzývá kohokoliv, kdo by mohl přispět k dopadení pachatele a v uvedenou dobu se pohyboval blízko vlakového nebo autobusového nádraží či zmíněných supermarketů, aby kontaktoval policisty na tísňové lince 158 nebo na telefonu 974 236 605.

Štítky Vimperk, Lidl, Penny Market, znásilnění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Vimperku došlo k pokusu o znásilnění mladé ženy  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.