Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Těhotná žena z Písecka odešla z domova. Hledala ji policie

Beze stopy zmizela osmatřicetiletá Lenka Vopičková z Mirovic na Písecku. Žena, která je vysokém stupni těhotenství, z domova odešla v sobotu 2. září ráno. Dosud se nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Rodina a policisté žádají při hledání pohřešované ženy o spolupráci širokou veřejnost.

Rodina se na policisty obrátila v sobotu 2. září večer poté, kdy se žena nevrátila domů a nepodala o sobě žádnou zprávu. Podle dosud zjištěných skutečností měla pohřešovaná odejít v sobotu ráno z bydliště v Mirovicích a měla zamířit do Písku.

„Do současné doby se však nevrátila, neozvala se a policisté ani kriminalisté zatím nevypátrali, kde by se mohla zdržovat. Pohřešovaná je v osmém měsíci gravidity," uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Těhotná Lenka Vopičková je střední postavy, měří 170 až 175 centimetrů, vlasy má ryšavé barvy, oči hnědé.

V době odchodu z domu měla mít na sobě černou šusťákovou bundu s kapucí, zelenou mikinu a černé elastické kalhoty. Obutá byla do bílých bot značky Nike s růžovým znakem.

„Pokud máte o pohřešované jakékoliv informace, kontaktujte policisty na linkách 158 nebo 974 235 440," žádá o spolupráci policejní mluvčí.

AKTUALIZOVÁNO: Kriminalisté pátrání po těhotné ženě z Mirovic v úterý 12. září odvolali. Žena je v pořádku, zdržovala se z vlastní vůle mimo bydliště a s rodinou nechtěla komunikovat. „Děkujeme veřejnosti a sdělovacím prostředkům za spolupráci, díky získaným poznatkům policisté pohřešovanou ženu vypátrali," uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Autoři | Foto koláž Budějcká Drbna; Policie ČR

Štítky police, žena, pátrání, Mirovice, těhotenství, okres Písek, Písek, Nike, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Těhotná žena z Písecka odešla z domova. Hledala ji policie  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.