Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Richard Müller a to nejlepší z jeho repertoáru ve čtvrtek v Písku

Název turné To najlepšie Tour napovídá, z jakých písní je složen program koncertu Richarda Müllera, se kterým přijíždí koncertovat do České republiky. A Písek je jedním z mála měst, kam na svém „českém turné“ Richard Müller zavítá.

Ve zkratce by se dal jeho koncert charakterizovat jako nejkrásnější balady v nádherných aranžích, zahrané v komorní až intimní atmosféře divadla.

Nenechte si ujít Milovanie v daždi, Rozeznávám, Rieka, Naša láska letí, Koniec sveta a mnoho dalších v originálním podání Richarda Müllera. Akustické hudební nástroje jako klarinet, flétna či kontrabas společně s rytmickou sekcí vytvoří neopakovatelný hudební zážitek.

O dokonalou souhru se na jevišti Divadla Fráni Šrámka postará kapela ve složení Štefan Lengyel – kytary, Matej Benko – klávesové nástroje, Martin Gašpar – kontrabas, Michal Žáček - dechové nástroje a Juraj Kuchárek – bicí.

Richard Müller a to nejlepší se uskuteční v Divadle Fráni Šrámka v Písku ve čtvrtek 20. dubna od 19:00 hodin.

Tisková zpráva | Foto muller.sk

Štítky Richard Müller, Písek, Česko, koncert, turné, Fráňa Šrámek, Matej Benko, Martin Gašpar, divadlo, Divadlo Fráni Šrámka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Müller a to nejlepší z jeho repertoáru ve čtvrtek v Písku  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.