Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pražský komorní balet v Třeboni představí tvorbu tří choreografů různých generací

Tři choreografy různých generací představí tanečníci Pražského komorního baletu v Divadle J. K. Tyla v Třeboni. Komponovaný večer 3 české kvartety se uskuteční v pátek 6. října od 19:00 hodin. V soutěži s Budějckou Drbnou mohou někteří získat vstupenky zdarma.

Choreografové Mário Radačovský, Hana Polanská Turečková a Pavel Šmok tvoří na hudbu význačných českých skladatelů, například Antonína Dvořáka, Bedřicha Smetany a Vladimíra Sommera. A jejich tvorbu představí vynikající tanečníci Pražského komorního baletu. Největšího českého nezávislého profesionálního tanečního souboru, jehož zakladatelem je legendární choreograf Pavel Šmok.

Vstupenky na baletní představení 3 české kvartety, které bude k vidění v Divadle J. K. Tyla v Třeboni v pátek 6. října lze zakoupit v předprodeji v turistickém a informačním centru na náměstí, on-line na itrebon.cz nebo v divadle před představením. Děti, studenti a osoby s průkazem ZTP mají padesátiprocentní slevu. A díky soutěži s Budějckou Drbnou lze jít na představení zdarma.

Soutěž o vstupenky na baletní představení 3 české kvartety (6. října - 19:00)

Tři čtenáři Budějcké Drbny mohou vyhrát po dvou vstupenkách na baletní představení 3 české kvartety. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do čtvrtka 5. října do 9:00 hodin zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Pražský komorní balet založil Pavel Šmok. Správně byla odpověď C.

Po dvou vstupenkách na baletní představení 3 české kvartety vyhráli: Karel Haider, Marie Placatková a Soňa Beranová. Gratulujeme!

Autoři | Foto Martin Macoun

Štítky balet, předstvení, tanečník, choreograf, Třeboň, soutěž, Pražský komorní balet, vstupenka, představení, Drbna.cz, Divadlo J. K. Tyl, Pavel Šmok, Antonín Dvořák, Bedřich Smetana, Vladimír Sommer, Mário Radačovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pražský komorní balet v Třeboni představí tvorbu tří choreografů různých generací  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.