Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Parket diskotéky v Jindřichově Hradci se proměnil v ring. Sokyně v lásce se nešetřily

Chyběla jen klec a vypadalo to jako zápas MMA. Tento sportovní styl smíšených bojových umění se vyznačuje živelností a emocemi. A právě ani jedno nechybělo aktérkám bitky na diskotéce v Jindřichově Hradci.

Jen nešlo o žádný mistrovský pás, ale s největší pravděpodobností o chlapa. Dvaadvacetileté ženy se popraly přímo na tanečním parketu diskotéky v Jindřichově Hradci. Patrně „sokyně v lásce“ se vzájemně udeřily nezjištěným počtem opakovaných úderů otevřenou dlaní i pěstmi do oblasti hlavy, jedna z agresorek té druhé vytrhla také chomáče vlasů. Mladý muž, přítel jedné z nich a zřejmě kamarád té druhé, se snažil bitce svých ctitelek zabránit, avšak marně.

„V důsledku napadení utrpěla jedna z žen povrchová zranění a dále otřes mozku. Toto zranění si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici v Jindřichově Hradci, dva dny byla hospitalizována a zranění si vyžádalo i pracovní neschopnost.  Druhá žena utrpěla povrchová zranění spočívající v pohmožděninách a vytržení vlasů, ale tato aktérka incidentu lékařské ošetření nevyhledala," uvedla policejní mluvčí Hana Millerová. Zároveň dodala, že obě podezřelé ženy se dopustily výtržnosti na místě veřejnosti přístupném tím, že se vzájemně napadly.

Popisovaný incident se odehrál o jedné dubnové noci, přečin výtržnictví precizně zdokumentovali jindřichohradečtí policisté, kteří předali oběma „dámám“ sdělení podezření. „Nyní jsou trestně stíhány v režimu zkráceného přípravného řízení," upřesnila mluvčí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky bitka, zranění, ošetření, žena, policie, výtržnictví, diskotéka, Jindřichův Hradec, úraz, Nemocnice Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parket diskotéky v Jindřichově Hradci se proměnil v ring. Sokyně v lásce se nešetřily  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.