Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při srážce dvou osobních aut v Jindřichově Hradci se zranili čtyři lidé

Štěstí v neštěstí měla řidička, která se s osobním autem v neděli odpoledne na silnici v Jeníně u Dolního Dvořiště převrátila na střechu. Vyvázla bez zranění. Takové štěstí už ale neměly posádky dvou osobních aut, která se v neděli odpoledne srazila v Jindřichově Hradci. Všichni čtyři lidé, kteří v nich cestovali, utrpěli zranění.

U Dolního Dvořiště v obci Jenín zasahovali profesionální hasiči z Kaplice a dobrovolní hasiči z Vyššího Brodu krátce před třetí hodinou odpoledne u osobního auta, které skončilo převrácené na střechu. Jeho řidička z hrozivě vypadající nehody vyvázla bez zranění. „Hasiči auto zajistili proti požáru a následně asistovali při jeho naložení na vůz odtahové služby. Poté uklidili vozovku," řekla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

V Jindřichově Hradci v sídelní jednotce U Nového hřbitova se v neděli krátce po šestnácté hodině srazila dvě osobní auta značek Hyundai a BMW. V Hyundai cestovali tři lidé, všichni včetně těhotné řidičky byli se zraněními Záchrannou zdravotnickou službou transportováni do nemocnice. V BMW jel pouze řidič a i ten utrpěl zranění.

„Nikoho z aut, která skončila po srážce v příkopech na obou stranách silnice, ale hasiči nemuseli vyprošťovat. Havarovaná vozidla zajistili proti požáru a zkontrolovali, zda z nich neunikající provozní kapaliny. Po policejním šetření uklidili místo havárie," uvedla Matějů.

Příčiny obou zmiňovaných dopravních nehod šetří policie.

Autoři | Foto HZS

Štítky automobil, úraz, Jindřichův Hradec, Dolní Dvořiště, BMW, Hyundai, Vyšší Brod, Kaplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce dvou osobních aut v Jindřichově Hradci se zranili čtyři lidé  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.