Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič při nárazu do betonového mostku v příkopu utrpěl vážná zranění hlavy a hrudníku

Těžké zranění utrpěl dnes ráno na silnici u Domanína na Jindřichohradecku řidič, který nezvládl řízení a se svým autem sjel do příkopu, kde narazil do betonového mostku. Vrtulník muže transportoval do českobudějovické nemocnice.

Nehoda se stala v úterý krátce před sedmou hodinou ráno na úzké silnici II. třídy mezi Třeboní a Domanínem. K havarovanému osobnímu autu značky Škoda Felicia Combi přijeli jako první profesionální hasiči z Třeboně. Ti museli řidiče, který zůstal v havarovaném automobilu zaklíněný, vyprostit. Mezitím už na místo dorazili zdravotníci i policisté. Řidič při nárazu do betonového mostku v příkopu utrpěl těžká zranění hlavy a hrudníku a do zdravotnického zařízení ho transportovat vrtulník.

Provoz na komunikaci byl částečně omezen při vyprošťování vozidla.

„Předběžným šetřením policisté zjistili, že řidič ročníku narození 1974 pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, vjel mimo komunikaci, kde havaroval v příkopu," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura s tím, že celou událost vyšetřují dopravní policisté Skupiny dopravní nehod Územního odboru Jindřichův Hradec, kteří žádají případné svědky, aby se ozvali na lince tísňového volání 158.

Autoři | Foto Policie ČR, HZS

Štítky úraz, Nemocnice České Budějovice, okres Jindřichův Hradec, Domanín, Třeboň, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lojza Chytrak

Bezpečnostní pás! To je takový ten popruh vlevo na sloupku, pro spolujezdce je vpravo. Je třeba ho používat, při takovéto nehodě dokáže značně eliminovat následky poranění.

Středa, 26. dubna 2017, 11:43Odpovědět

Řidič při nárazu do betonového mostku v příkopu utrpěl vážná zranění hlavy a hrudníku  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.