Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Prodavačka nakupovala, ale neplatila

Za devět měsíců prodavačka z prodejny smíšeného zboží na Dačicku odnesla zboží za nejméně 126 tisíc korun. Ale za „nákup" nezaplatila. Přečin zpronevěry nyní prošetřují kriminalisté.

Žena v období od ledna do října loňského roku si z prodejny smíšeného zboží v obci na Dačicku měla postupně odnést různé druhy zboží. Patrně pro svou potřebu si z prodejny vzala například cigarety, prací prášky, aviváže, ale i potraviny, pochutiny nebo hygienické potřeby.

Za zboží však údajně nezaplatila žádnou finanční hotovost do pokladny prodejny, kde byla zaměstnána na pracovní pozici zástupce vedoucího a prodavačky. A to i přesto, že podepsala se zaměstnavatelem dohodu o hmotné odpovědnosti za schodek.

„Svým jednáním měla způsobit škodu ve výši nejméně 126 tisíc korun. Přečin zpronevěry nyní prošetřují jindřichohradečtí kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality," uvedla policejní mluvčí Hana Millerová s tím, že podezřelá žena v brzké době převezme z rukou policejního komisaře sdělení obvinění.

Štítky Dačice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodavačka nakupovala, ale neplatila  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.