Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

David Servis vyšel gólově naprázdno. Od Vajgaru si veze porážku 0:4

Budějcký David Servis zajížděl k předposlednímu zápasu základní části druhé ligy na led Vajgaru Jindřichův Hradec. Zápas už ani pro jednoho ze soupeřů nic moc neznamenal. Jindřichův Hradec má už nyní jistotu posledního místa a David Servis už jistě skončí po základní části na místě předposledním.

Lépe začal lépe domácí Vajgar, který šel už ve třetí minutě do vedení zásluhou Aleše Furcha, který zametl odražený kotouč za Spáčila. Ještě v první třetině přidal Jindřichův Hradec další branku a opět to byl Aleš Furch, který dostal puk za Spáčila, tentokráte z pravého kruhu.

I ve druhé části pokračovala dominance Vajgaru a záhy se tak domácí radovali z další branky. David Kohút využil přihrávku zpoza branky od bratra Tomáše. Poté David Servis zabral a začal zlobit. Prosadit se ale nedokázal a postupem času opět převzali iniciativu domácí. Dobrou šanci měl například těsně před sirénou Heldák, ale neuspěl a do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro Jindřichův Hradec.

I třetí třetinu začali lépe domácí a záhy mohli jít do ještě výraznějšího vedení, když se z těsné blízkosti neprosadil Košťál. Postupem času však Vajgar začal zpomalovat a zdálo se, že se bude spíše snažit bránit náskok. I tak se jim ale podařilo vstřelit další branku. Tentokrát domácí hráči totálně rozebrali obranu David Servisu a na konci povedené akce byl David Jaša. Na víc už se ani jeden z týmů nezmohl a tak utkání skončilo jasnou výhrou Vajgaru 4:0.

KLH Vajgar Jindřichův Hradec - HC David Servis České Budějovice 4:0

Branky a nahrávky: 3. Furch (Kohút), 18. Furch (Tržil), 24. Kohút (Kohút), 55. Jaša (Heldák, Košťál). Rozhodčí: Pokorný – Klouda, Rampír. Vyloučení: 3:4, navíc Bílek (David Servis) osobní 10 minut. Využití: 1:0,   Diváků:

KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Pírs (Formánek) – Pípal, Kohút. T., Růžek, Tržil, Bureš, Straka, Zderadička – Hrouda, Jaša, Červený, Beran, Furch, Košťál, Šalamoun, Kohút D., Bílek, Heldák, Jindra.

HC David Servis Č. Budějovice: Spáčil (Bubeníček)  – Zich, Čanda, Bílek, Ferebauer, Bárta, Vylíčil, Žáček, Pessr, Sumerauer, Volf, Zayml.

Štítky KLH Vajgar Jindřichův Hradec, Jindřichův Hradec, Aleš Furch, HC David Servis České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Servis vyšel gólově naprázdno. Od Vajgaru si veze porážku 0:4  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.