Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Autobusoví dopravci bojují o cestující, RegioJet se cenově vyrovnal FlixBusu

Cenová válka mezi autobusovými dopravci zuří naplno. RegioJet zareagoval na příchod FlixBusu na vnitrostátní linky a snížil ceny za spojení mezi Prahou, Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem. Zelený i žlutý autobus nyní odvezou cestující za stejné ceny.

„Reagujeme na vývoj na trhu a uděláme vše pro to, abychom i nadále byli pro zákazníky jedničkou s největším rozsahem služeb a spojení za nejvýhodnější ceny. Český zákazník je náročný a RegioJet si vybírá právě díky největšímu rozsahu služeb za nejlepší cenu,“ říká Marcela Hamříková, obchodní ředitelka autobusové dopravy RegioJet.

ČTĚTE TAKÉ: Student Agency omezí spoje z Brna do Českých Budějovic

Cena 119 korun za cestu do Budějc a 149 korun za jízdu do Českého Krumlova platí při nákupu kreditové jízdenky, pro kterou je nutné se na webu RegioJetu registrovat. Cestující k ní dostanou nápoj a denní tisk zdarma, Wi-Fi připojení, obrazovku v sedačkách a rezervované místo. Novinkou je bezplatné zrušení rezervace do patnácti minut před odjezdem, doposud byla doba dvojnásobná.

ČTĚTE TAKÉ: FlixBus vstupuje do české vnitrostátní autobusové sítě, z Budějc do Prahy pojede za 119 korun 

Od čtvrtečního dne funguje na stejných trasách i německý dopravce FlixBus. Mezi Budějcemi a Prahou jede denně až dvanáct spojů. Ceny jsou stejné jako u RegioJetu, servis je prakticky totožný. Nechybí Wi-Fi připojení nebo napájecí zásuvka. Cesta do hlavního města a opačným směrem trvá u obou dopravců dvě a čtvrt hodiny. 

Foto RegioJet

Štítky RegioJet, FlixBus, České Budějovice, Praha, Český Krumlov, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autobusoví dopravci bojují o cestující, RegioJet se cenově vyrovnal FlixBusu  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.