Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihočeská Pobřežní hlídka brázdí Vltavu

PR článek

Ahój! Poslední léta to vypadá, že co Čech, to vodák. Kdo nebyl na Vltavě, jako by nebyl. A letošním zpestřením vltavského splouvání je celý tým Hitrádia Faktor.

Posádka Hitrádia Faktor v červenci brázdí „nejslavnější vodáckou dálnici" a jako pobřežní hlídka se stará o zábavu, bezpečnost i občerstvení, samozřejmě nealko. Podporuje kampaň Nebuď Šrot. V podvečer se s týmem navíc zájemci mohou potkat v jednom z kempů, kde si lze odpočinout v relax zóně a pobavit se s moderátory Hitrádia Faktor.

Postupně tým sjede celou vodáckou trasu. Plavbu Hitrádio Faktor zahájilo už na začátku července ve Vyšším Brodě, a přes Rožmberk nad Vltavou, Všeměry, Český Krumlov dopluje do Zlaté Koruny.

„Jsme s naším týmem vlastně taková jihočeská Pobřežní hlídka. Rádi vám pomůžeme dofouknout rafty, postavit stan a kolegyně Nikol Šedinová si s vámi klidně hodí i selfíčko," říká moderátor ranního vysílání Milan Džuba.

A kde tým Hitrádia Faktor je možné ještě potkat? V pátek 14. července v kempu Nové Spolí (Český Krumlov), trasa hlídky je Všeměry - Český Krumlov. V sobotu 22. července pak v kempu Koruna (Zlatá Koruna), trasa hlídky je Český Krumlov – Zlatá Koruna.

 

Štítky Vltava, hlídka, Hitrádio Faktor, vodák, plavba, posádka, Český Krumlov, Zlatá Koruna, Vyšší Brod, Rožmberk nad Vltavou, Džuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeská Pobřežní hlídka brázdí Vltavu  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.