Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj sáhl ženě do kabelky a ukradl jí peněžku i s doklady a platební kartou

Kapsáři se cítí jako ryby ve vodě v místech, kde je hodně lidí, zmatek, shon a kde lidé nevěnují příliš mnoho pozornosti svým osobním věcem. Umí využít doslova každé příležitosti. Takových případů přibývá a policisté nabádají všechny, aby si na své věci dávali pozor.

A takových případů přibývá. Například ženu z Českokrumlovska okradl zloděj při nakupování v jednom z obchodů v Domoradicích, v Českém Krumlově. Ženě kdosi odcizil z kabelky, kterou měla přes rameno, dámskou koženkovou černou peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a osobními doklady. Způsobená škoda byla odhadnuta na nejméně 500 korun. Ovšem více než peníze okradenou štve, že přišla o platební kartu a hlavně o doklady.

Policisté v této souvislosti znovu připomínají všem lidem, aby si skutečně dávali pozor na své osobní věci. „Kapsáři jsou vynalézaví a na to, aby vás připravili o vaše věci, jim mnohdy stačí pár minut vaší nepozornosti. Proto buďte ostražití, všímejte si lidí kolem sebe a neustále kontrolujte, zda máte své osobní věci při sobě. Nedejte šanci těm, kteří si neváží klidného života a majetku ostatních," nabádá policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Štítky platební karta, Český Krumlov, okres Český Krumlov, Domoradice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj sáhl ženě do kabelky a ukradl jí peněžku i s doklady a platební kartou  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.