Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SEAT zimní roadshow s CB Auto

PR článek

Udělejte sobě a své rodině zábavnější den se značkou SEAT. CB Auto zve všechny příznivce zimních sportů na Seat zimní roadshow, která se uskuteční už tuto sobotu 4. února od 9:00 ve Skiareálu Lipno.

Přijďte si otestovat vozy Seat s pohonem všech čtyř kol, vyzkoušet nejmodernější technologie, kterými jsou tyto vozy vybaveny nebo se prostě jen pobavit a zasoutěžit si o zajímavé ceny do stanu Seat.

Na místě vás čeká bar s občerstvením a horkými nápoji, lehátka pro načerpání nových sil do dalších sněhových radovánek a WiFi připojení. Skvělé sportovní zážitky na silnici vám umožní přistavené vozy SEAT se suverénním pohonem všech čtyř kol nebo si můžete přímo na svahu vyzkoušet nejnovější lyže od značky Head.

Ve stanu se budete moci také vyfotit ve stylovém fotokoutku a odnést si domů hezký snímek nebo se prostě jen vydat do virtuální reality s brýlemi Samsung Oculus. Zejména pro děti je pak připravena sněžná střelnice, na níž půjde o ulovení sněžného muže.

K testování v horských podmínkách na vás budou čekat vozy SEAT Alhambra, Ateca a Leon ST X-Perience s pohonem všech čtyř kol. Navíc si na naší roadshow můžete zasoutěžit s celou rodinou o zapůjčení vozu Seat Ateca na celý víkend s plnou nádrží.

Tak vyražte už tuto sobotu do Skiareálu Lipno! 

Štítky SEAT, CB Auto, Vodní nádrž Lipno, Samsung, Yetti, SEAT Alhambra, SEAT Ateca

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SEAT zimní roadshow s CB Auto  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.