Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Termín otevření nového dětského koutku v nemocnici se posunul

Již tento pátek (12. června) měl být v budějcké nemocnici otevřen očekávaný dětský koutek. Kvůli technickým problémům se tak ale nakonec stane o několik dní později. Přesný termín bude teprve oznámen.

Dětský koutek se bude nacházet vedle nového obchodu v terminále nemocnice. Jeho výstavba trvala zhruba měsíc.

„Otevřen bude od pondělí do pátku od 7.00 do doby návštěv pacientů, tedy do 17.00, o víkendech a svátcích pak od 14.00 do 17.00. Bude sloužit zejména k umístění dětí, jež rodiče nebo příbuzní nechtějí vodit do zdravotnického zařízení. V koutku bude zajištěn dozor," uvedla Iva Nováková, manažerka spokojenosti Nemocnice České Budějovice.

Zpráva o plánovaném otevření dětského koutku mnoho rodičů potěšila. „Řada maminek měla při návštěvě svých příbuzných a známých v nemocnici problém s pohlídáním svých dětí. Proto se hledalo vhodné řešení. Výstavba dětského koutku tedy potěší všechny rodiče, kteří nevidí jako vhodné vodit své děti do nemocnice a nemají nikoho, kdo by je pohlídal," uvedla náměstkyně jihočeského hejtmana Ivana Stráská.

Za zmínku určitě stojí, že dětský koutek nechala letos na jaře zřídit také budějcká radnice. Nachází se u vchodu číslo 3 v prostorách Městského informačního centra. Dítě vám zde sice nikdo nepohlídá, ale naleznete zde alespoň soukromí pro přebalení či nakrmení.

Štítky nemocnice, dětský koutek, Nemocnice České Budějovice, Ivana Stráská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Termín otevření nového dětského koutku v nemocnici se posunul  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.