Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Trenér Antonín Stavjaňa v Motoru končí

Rok a půl trvala mise trenéra Antonína Stavjani na jihu Čech. Dnes v pátek, 13. října, ale končí. V sobotním duelu povedou tým dočasně asistenti Martin Štrba s Františkem Bombicem. Na konci týdne by měl být představen nový hlavní kouč.

V minulé sezoně jsme vnímali jakýsi postupný progres ve výkonnosti týmu. Ten se ale v určité fázi zastavil a od té doby stagnujeme a výsledky ani výkony nejsou podle představ nás, ani našich fanoušků. Vzhledem k cíli, který máme, si to ale nemůžeme dovolit, proto jsme se rozhodli odvolat trenéra Stavjaňu,“ shrnul stručně důvody odvolání generální manažer českobudějovického klubu Stanislav Bednařík.

Antonín Stavjaňa odkoučoval jako trenér ČEZ Motoru České Budějovice 85 mistrovských zápasů, v těch měl tým úspěšnost přesně 65 procent. „Chtěli bychom Antonínu Stavjaňovi poděkovat za jeho práci. Určitě dělal ze svého pohledu maximum, nicméně naše cíle jsou ty nejvyšší a zejména gólová produkce a vůbec spokojenost nás i fanoušků s předváděnou hrou se rozhodně nezvyšovaly. Změnu na trenérském postu tak vidíme jako příležitost k tomu, aby se projev mužstva zlepšil,“ doplnil Bednařík. Ostatně změna na trenérském postu nebude zřejmě jediná. Klub je i nadále aktivní na přestupovém trhu a hledá kvalitní hráče, kteří by pomohli výkony Motoru zlepšit.

Zdroj hcmotor.cz

Štítky HC Motor, Antonín Stavjaňa, hokej, trenér, Madeta Motor České Budějovice, Martin Štrba, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trenér Antonín Stavjaňa v Motoru končí  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.