Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Stavební úpravy frekventované budějcké křižovatky uzavřou Krajinskou ulici

S další dopravní komplikací musí řidiči počítat od úterý 19. září v Českých Budějovicích. Krajinskou ulici totiž uzavřou stavební úpravy frekventované českobudějovické křižovatky ulic Na Sadech, Krajinská a třídy 28. října.

Přechodné úpravy provozu si žádá zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu po dobu stavebních prácí v křižovatce ulic Na Sadech, Krajinská a třídy 28. října.

Stavební úpravy, při nichž bude v křižovatce, v prostoru přechodu pro chodce, vybudován koridor pro bezpečné přecházení, budou probíhat ve třech etapách. Termín první etapy je naplánován od úterý 19. září do 30. listopadu, druhá etapa potrvá od 1. října do 30. listopadu a třetí etapa od 25. září do 25. října.

Objízdná trasa pro zásobování vozidly o okamžité hmotnosti do 3,5 tun povede ulicemi Na Sadech – U Černé věže – Hroznová – Česká – Hradební – Krajinská – Na Mlýnské stoce.  

Autoři | Foto

Štítky uzavírka, ulice, Krajinská, křižovatka, Na Sadech, České Budějovice, Černá věž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lojza Chytrak

Co to je koridor pro bezpečné přecházení? To je nějaký ten ostrůvek uprostřed vozovky. Pokud mě rozum nešálí tak je Krajinská pěší zónou a provoz je tam stejně běžně omezen. To je zas zhovadilost některého z nařízeních EU. Jsou přechody, které jsou daleko nebezpečnější, na rozdíl od tohoto tam dojde ke sražení chodce i několikrát za rok a nemusím chodit daleko od tohoto místa, např. na Pražské – Perla a Igy, jsou tam ty „EU“ ostrůvky a je to k ničemu, já bych tam dal rozhodně semafory, máme jich totiž ve městě velice „málo“..

Úterý, 19. září 2017, 15:09Odpovědět

Stavební úpravy frekventované budějcké křižovatky uzavřou Krajinskou ulici  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.