Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Echt pivo, fest hudba – to bude letošní Pardál Fest

Skvěle ošetřené pivo, populární kapely a kvalitní doprovodný program – to vše přinese třetí ročník Pardál Festu. Rockeři z české a slovenské scény rozezvučí své nabroušené kytary v sobotu 23. září na českobudějovickém výstavišti v pavilonu T. Brány areálu se otevřou ve 13:00.

„Pardál Fest je největší letošní rockovou akcí v kraji. Pozvali jsme populární kapely z České republiky a Slovenska, jejichž hudba se aktuálně hraje v rádiích,“ říká Zdeněk Filip, organizátor festivalu a brand manažer značky Pardál z Budějovického Budvaru. Na scéně se postupně představí osm kapel: The Snuff, Zoči Voči, Trautenberk, Tlustá Berta, Debill Heads, Rybičky 48, Arakain a Dymytry.

Zábavu doplní doprovodný program se soutěžemi o vyladěné výhry od značky Pardál. Na místě bude zajištěno občerstvení, dokonale ošetřené čepované pivo a nealkoholické nápoje. Celý areál je zastřešen. Více informací je na webových stránkách Pardál Festu nebo na Facebooku

Vstupenky je už nyní možné zakoupit v předprodeji na níže uvedených místech: 

  • Music center – náměstí Přemysla Otakara II., Krajinská 36/2, České Budějovice.

Online vstupenky jsou rovněž k dispozici na webu Pardál Festu nebo na portálu Ticketpro.

Cena vstupenek je 300 korun v předprodeji a 400 korun na místě akce. Vstupenky je také možné získat zdarma – stačí se zúčastnit některé ze soutěží na facebookové stránce Pardálu nebo nebo na webu Budějcké Drbny.

Mediálními partnery festivalu jsou Rock Rádio a Budějcká Drbna.

Soutěž o vstupenky na Pardál fest (23. září – 13:00)

Tři čtenáři Budějcké Drbny mohou vyhrát po dvou vstupenkách na letošní Pardál Fest. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do čtvrteční 20. hodin zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.   

Soutěž skončila!

Správná odpověď byla za B. Pardál fest se uskuteční v pavilonu T. Po dvou vstupenkách vyhráli Šárka Hlaváčková, Petr Pitelka a Zuzana Říhová. Gratulujeme!

Tisková zpráva

Štítky Pardál fest, pivo, festival, hudba, soutěž, vstupenka, hudební skupina, Zdeněk Filip, Drbna.cz, Budějovický Budvar, kongresové centrum, Česko, Zoči Voči, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Echt pivo, fest hudba – to bude letošní Pardál Fest  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.