Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mezinárodní Bohemia Hockey Cup bude o víkendu v Hokejovém centru Pouzar

Turnaj se hraje v sobotu i v neděli a představí se amatérské týmy z Německa, Slovenska a České republiky. Celkem se utká pět týmu.

Turnaj pořádá HC Trendy, který pro hobby hokejisty pořádá Rybníkářskou hokejovou ligu i tréninkové a doprovodné programy Bohemia Hockey. „Naším cílem je uspořádat kvalitní hokejový turnaj a zároveň účastníky turnaje seznámit s jihočeským regionem. Z tohoto důvodu zajišťujeme pro účastníky i doprovodný kulturně-poznávací program v jižních Čechách a vyvrcholením pak bude samotný víkendový turnaj,“ uvedl ředitel turnaje Jiří Nartovský.

Hokejové Centrum Pouzar přivítá turnaj již poněkolikáté. „Jsme tam spokojení. Máme tam veškeré potřebné zázemí,“ dodal Nartovský s tím, že děkuje partnerům turnaje. Bohemia Hockey Cup se odehraje skupinovým formátem a vítěz bude znám v neděli odpoledne.

Jsme rádi, že se daří v rámci Bohemia Hockey oslovit nejen místní, ale i zahraniční hokejisty, aby navštívili naše hokejové centrum. Pořádání takových akcí zcela naplňuje naši myšlenku podpory amatérského hokeje, kterou v průběhu sezóny prezentujeme mimo jiné spolupořádáním Rybníkářské hokejové ligy, největší amatérské hokejové soutěže na jihu Čech,“ uvedl Jan Mojžíš z Hokejového Centra Pouzar.

Turnaj kromě domácího HC Trendy bude hrát i výběr LHL Slovakia ze Slovenska, Huskies Waldbronn z Německa a české kluby AHC Devils Domažlice a Havlíčkův Brod.

Program turnaje - sobota (23. září):
11:45: Domažlice - LHL Slovakia
13:00: Havlíčkův Brod – Trendy
14:15: Huskies Waldbronn - LHL Slovakia
15:30: Trendy – Domažlice
16:45: Havlíčkův Brod - Huskies Waldbronn

Neděle (24. září):
8:00: Domažlice - Huskies Waldbronn
9:15: LHL Slovakia – Trendy
10:30: Havlíčkův Brod – Domažlice
11:45: Huskies Waldbronn – Trendy
13:00: LHL Slovakia - Havlíčkův Brod

Autoři | Foto archiv HC Trendy

Štítky HC Trendy, Bohemia Hockey Cup, turnaj, Hokejové centrum Pouzar, hokej, Německo, Česko, Slovensko, Havlíčkův Brod, Domažlice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezinárodní Bohemia Hockey Cup bude o víkendu v Hokejovém centru Pouzar  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.