Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Velký výprodej značkového oblečení v prodejně molo 08 v plném proudu

Českobudějovická prodejna značkového oblečení molo 08 po dvou letech od svého otevření mění adresu. Proto právě nyní probíhá výprodej zásob za skutečně velmi razantně snížené ceny! Zásoby zboží se tenčí každou hodinou, takže kdo chce při nákupu značkového oblečení opravdu ušetřit, neměl by návštěvu prodejny odkládat.

Džíny Replay za 1290 korun, džíny Hollister za 895 korun, košile a svetry Tommy Hilfiger za 995 korun, košile Gant za 1295 korun, zimní bundy Abercrombie&Fitch od 2390 korun nebo trička Hollister za 399 korun. To jsou jenom některé příklady fantastických cen, za které je nyní v prodejně molo 08 možné pořídit značkové oblečení.

Základ sortimentu molo 08 tvoří oblečení světových značek Tommy Hilfiger, Replay, Hollister, Guess, Gant a dalších, převážně z aktuálních kolekcí. Prodejna si za dobu své existence v Českých Budějovicích získala značnou oblibu, o čemž mimo jiné svědčí i takřka 1200 vydaných věrnostních karet zákazníkům, kteří v prodejně molo 08 nakupují pravidelně.

Už brzy se také všichni na facebookové stránce prodejny molo 08 dozví, kam se prodejna oblečení nově stěhuje.

Prozatím je ale prodejna molo 08 stále v Českých Budějovicích u Globusu naproti Asku. Otevřeno má sedm dní v týdnu od 9:00 do 19:00.

Soutěž o poukázky na nákup v molo 08!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu poukázku v hodnotě 1500 korun, jednu v hodnotě 1000 korun a jednu v hodnotě 500 korun na nákup v molo 08. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 18. 9. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Soutěž skončila!

Poukázky na nákup v molo 08 vyhráli: Petr Švec, Peter Braný a Eliška Průchová. Blahopřejeme! 

Štítky oblečení, soutěž, Tommy Hilfiger, Guess, České Budějovice, Globus, Gant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Velký výprodej značkového oblečení v prodejně molo 08 v plném proudu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.