Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Pořádný filmový nášup v čele s velkolepým Valerianem

Vypadá to, že se budete muset tento týden nastěhovat do Cinestaru. Pět zajímavých premiér, to už je pořádná kláda!

Valerian a město tisíce planet

Vizuálně ohromující dobrodružství Luca Bessona, režiséra filmů jako Leon či Pátý element. Valerian a Laureline jsou zvláštní vládní agenti, kteří mají na starost udržovat pořádek v lidských vesmírných teritoriích. Na rozkaz velitele se oba vydávají na misi do intergalaktické stanice Alfa. Úchvatné místo, přezdívané Město tisíce planet, je stále rostoucí metropole, kde mezi sebou všechny vesmírné druhy sdílejí znalosti, objevy, technologie a kulturu. Po staletích míru a prosperity chce neznámá síla zničit vše, co bylo stvořeno. Mimochodem s rozpočtem 180 milionů dolarů se jedná o vůbec nejdražší projekt evropské kinematografie.

Letíme!

Velkolepé ptačí dobrodružství o vrabcovi, který žije jako čáp, a se svými svéráznými kamarády, sovou Olgou a papouškem Kikim, vydává na let do Afriky. Letíme! je zábavný a chvílemi dojemný dobrodružný animák pro ornitology i pro celou rodinu.

Svět podle Daliborka

Filmový portrét autentického českého muže z Prostějova, kterého štáb režiséra Víta Klusáka sledoval po dobu dvou let. Sedmatřicetiletý Dalibor K. pracuje jako lakýrník, točí amatérské horory, skládá naštvané písně, maluje a je neonacista.

Milovník po přechodu

Hlavním hrdinou filmu je zrezlý playboy za zenitem, jehož pokusy vrátit se po letech jako obávaný dobyvatel ženských srdcí a peněženek už neprobouzí libido, ale spíš rozpaky a úsměvy. Komedie pro všechny věčné nadsamce.

Dunkerk

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. První reakce ze zahraničí jsou naprosto nadšené. Překoná Nolan Temného rytíře?

Autoři | Foto CSFD.cz

Štítky filmy, premiéry, Cinestar, Valerian a město tisíce planet, Letíme, Svět podle Daliborka, Milovník po přechodu, Dunkerk, Luc Besson, Christopher Nolan, Leon, Pátý element, Vít Klusák, dobrodružství, Afrika, Temný rytíř, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Pořádný filmový nášup v čele s velkolepým Valerianem  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.