Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Yauwais Cup se koná popáté. Míčové sporty doplní stání na kloubnících

Již zítra se v Ledenicích koná další ročník turnaje v kolektivních či silových sportech – Yauwais Cup. Šestnáct týmů se poměří v pěti sportech.

Letošního ročníku se zúčastní 16 týmů a hrát se bude ve čtyřech kolektivních sportech. Pátou disciplínou bude stání na kloubnících,“ uvedla ředitelka turnaje Tereza Cukrová s tím, že mezi míčovými sporty nechybí fotbal, nohejbal, volejbal a tenis.

Pátý ročník proběhne systémem čtyř základních skupin po čtyřech týmech a nadstavby. „Snížili jsme počet týmů, aby si všichni hráči zahráli osmifinále,“ dodala Cukrová. První zápasy se v ledenickém sportovním areálu uskuteční v 8:00 a finále je na programu kolem 17:30.

Uplynulý ročník musely v roce 2016 rozhodnout ve finále až kloubníky. Duel mezi domácími Jupíky a budějckými hráči z Těsně vedle byl po fotbale, nohejbale, tenise a volejbale nerozhodný 2:2. Jupíci pak vyhráli rozhodující stání na kloubnících.

Štítky Yauwais Cup, turnaj, víceboj, Ledenice, sport, míčová hra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Yauwais Cup se koná popáté. Míčové sporty doplní stání na kloubnících  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.