Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jihočeské podnikatelské vouchery kraj podpoří dvěma miliony korun

Podpora spolupráce mezi jihočeskými podnikateli a výzkumnými organizacemi z celé České republiky. To je hlavním cílem programu, který letos prostřednictvím takzvaných voucherů vyhlašuje Jihočeský vědeckotechnický park. Kraj se rozhodl tuto aktivitu podpořit částkou dva miliony korun. 

„Žadatelé se mohou o dotaci ucházet od 1. do 28. září. Její minimální výše činí 50 tisíc a maximální 150 tisíc korun. S projekty pak musejí být hotovi do 30. března příštího roku,“ upřesnil první náměstek jihočeské hejtmanky Josef Knot.

Náměstek zároveň připomněl, že kraj podporuje Jihočeské podnikatelské vouchery už od roku 2014. „Kraj na ně od počátku projektu až do loňska uvolnil celkem 3,7 milionů korun,“ dodal Knot.

Jihočeský vědeckotechnický park založil Jihočeský kraj v roce 2008. Sídlí v Českých Budějovicích a jeho účelem je podpořit podnikání v regionu, intenzitu, kvalitu a rychlost šíření inovací a transfer technologií do hospodářské praxe regionu. K dispozici k tomu má například laboratoře, kanceláře, konferenční prostory či technologické haly. Více informací zájemci najdou na Jihočeské podnikatelské vouchery.

Autoři

Štítky podpora, voucher, podnikatel, Jihočeský vědeckotechnický park, Česko, Josef Knot, Jihočeský kraj, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeské podnikatelské vouchery kraj podpoří dvěma miliony korun  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.