Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Cesta k domovu dovede zájemce k vlastnímu snu

PR článek

Kdo postavil dům tvrdí, že ten druhý postaví líp. Ovšem první etapu je už možné vynechat, protože ten první dům za vás postaví společnost Cesta k domovu. Jak? Díky Národnímu informačnímu a poradenskému centru. To nově najdete na Výstavišti v Českých Budějovicích.

V útrobách pavilonu stojí dům, kterému lze nakouknout pod podlahu, pod omítku. Prostě odhalí vše od základů až po střechu, a to včetně vybavení interiéru i okolního prostoru domu. A lidé svůj vysněný dům, ještě než jej začnou stavět, nejdříve vidí ve 3D provedení. Národní informační a poradenské centrum ušetří stavitelům hodně času, starostí a hlavně peněz.

„Smyslem celého projektu je oslovovat zejména budoucí soukromé investory z řad stavebníků, kteří třeba využívají i financování formou hypotečního úvěru. Podle našich zkušeností se jedná o okruh lidí, kteří hodlají své investice vynaložit ekonomicky, ovšem i s ohledem na dodržení dané kvality materiálů i nabízených služeb,“ uvedl ředitel Cesty k domovu Libor Kolařík.

Na projektu a odhaleném domě v Národním informačním a poradenském centru svou výraznou stopu zanechal českobudějovický architekt Jan Klein. „Udělali jsme jakýsi rozebraný dům, který zároveň dobře vypadá. Bylo to velká výzva a já jsem rád, že mohu být u toho,“ vysvětlil. „Povedla se velice zajímavá expozice pro lidi, kteří opravdu vidí úplně všechno, z čeho je dům, jaké jsou použity prvky, systémy. Rozhodně je to pro ty, kteří chtějí stavět, výborná pomůcka, návod. Investor má možnost vidět a zhodnotit několik variant, alternativ všeho, co je při stavbě použito,“ dodal Jan Klein.

Služby společnosti Cesta k domovu ocení také mladší generace, která je přístupná novým technologiím. A zároveň je ochotná na své výstavbě se podílet i formou výstavby svépomocí. „Další skupinu tvoří náročnější klientela se zájmem o kompletní dodávku stavby a požaduje materiály a služby luxusní a je ochotna za tento servis zaplatit,“ podotkl Libor Kolařík. Podle něj je společnost schopna splnit všechny požadavky uvedených skupin investorů a stavitelů.

Národní informační a poradenské centrum je největší institucí svého druhu v České republice. Dokáže klientům poradit prakticky se vším, co se stavbou rodinných domků a usedlostí souvisí. Včetně moderních technologií, materiálů, ale i třeba dodavatelů. Podle Libora Kolaříka je tak možné výrazně ušetřit. „Při využití programu Cesta k domovu dochází k minimálně třetinovému snížení nákladů spojených s výstavbou a ušetřené prostředky lze vynaložit jinde. Ovšem to vše, při možnosti využití nejmodernějších technologií a poznatků,“ dodal Kolařík.

Důvodů, proč se obrátit na společnost Cesta k domovu a Národní informační a poradenské centrum, které je v pavilonu na českobudějovickém Výstavišti otevřeno každý pracovní den, je ale více. Tento institut se může pochlubit celorepublikovou působností a velmi širokým spektrem spolupracujících firem a dodavatelů. Nelze pominout ani skutečnost, že centrum je připraveno i na alternativu, že ho navštíví celá rodina budoucích stavitelů a investorů. Je pro ně připraven například bezplatný a velmi zajímavý víkendový program.

Štítky stavba, dům, centrum, projekt, domov, cesta, České Budějovice, Jan Klein, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cesta k domovu dovede zájemce k vlastnímu snu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.